Корнинська сільська рада
Рівненський район Рівненська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень №н/в «Проєкти рішень»

Кількість переглядів: 87
Скликання: 8
Сесія: 19 сесія
Тип документу: Проєкти рішень
Дата: 16.06.2022
Номер документу: н/в
Назва документу: Проєкти рішень
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Загороща (0.05 МБ)
  2. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок невитребуваних земельних часток (паїв) (0.05 МБ)
  3. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок (0.05 МБ)
  4. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок (0.05 МБ)
  5. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Вознюк Тамарі Іванівні (0.05 МБ)
  6. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Вознюк Тамарі Іванівні (0.05 МБ)
  7. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Войтович Тетяні Іванівні (0.05 МБ)
  8. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисл (0.06 МБ)
  9. Про затвердження Генерального плану та плану зонування села Порозове Рівненського району Рівненської області (0.05 МБ)
  10. Про затвердження детального плану території садового масиву «Лісовий» (0.05 МБ)
  11. Затвердження НГО с. Колоденка (0.02 МБ)
  12. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення в с. Корнин (0.04 МБ)
  13. Плата за землю (0.05 МБ)
  14. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Борейчук Галині Миколаївні (0.05 МБ)
  15. Про надання згоди на одержання права власності на земельну ділянку, укладання угоди про передачу права власності на земельну ділянку у зв’язку із добровільною відмовою власника гр. Гайдуку Василю Панасовичу (0.02 МБ)
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в оренду строком на 5 років гр. Тотовицькій Людмилі Василівні (0.06 МБ)
  17. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Русальчуку Віталію Андрійовичу (0.05 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь