Корнинська сільська рада
Рівненський район Рівненська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень №н/в «Проєкти рішень сесії»

Кількість переглядів: 80
Скликання: 8
Сесія: 21 сесія
Тип документу: Проєкти рішень
Дата: 04.08.2022
Номер документу: н/в
Назва документу: Проєкти рішень сесії
Прикріплені файли:
  1. Про надання згоди на одержання права власності на земельну ділянку, укладання угоди про передачу права власності на земельну ділянку у зв’язку із добровільною відмовою власника гр. Бондарук Валентини Володимирівни (0.04 МБ)
  2. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Гайдуку Василю Панасовичу (0.05 МБ)
  3. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Максюк Любові Миколаївні (0.06 МБ)
  4. Про затвердження проекту землеустрою та надання дозволу на розроблення експертної грошової оцінки земельної ділянки з метою її продажу на земельних торгах (0.05 МБ)
  5. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ПрАТ «Рівнеобленерго» (0.05 МБ)
  6. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з правом подальшого викупу гр. Тотовицькій Людмилі Василівні (0.05 МБ)
  7. Про передачу земельної ділянки площею 1,4000 га в оренду ТОВ «Акріс Агро Груп» строком на 1 рік для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.05 МБ)
  8. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок з правом подальшого викупу ФОП Омельчуку Івану Івановичу (0.05 МБ)
  9. Про продаж у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення на земельних торгах (аукціоні) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (0.11 МБ)
  10. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Матюх Сергію Костянтиновичу (0.05 МБ)
  11. Про затвердження технічної документації з інвентаризації земель та передачу земельних ділянок в оренду ТОВ «Акріс Агро Груп» строком на 1 рік для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.05 МБ)
  12. Про затвердження технічної документації з інвентаризації земель та передачу земельних ділянок в оренду ТОВ «Акріс Агро Груп» строком на 1 рік для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.05 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь