Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Проєкти рішень №н/в «Проєкти рішень сесії»

Кількість переглядів: 105
Скликання: 8
Сесія: 23 сесія
Тип документу: Проєкти рішень
Дата: 23.09.2022
Номер документу: н/в
Назва документу: Проєкти рішень сесії
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Цільової соціальної програми «Шкільний автобус» Корнинської сільської ради на 2022-2023 роки (0.09 МБ)
  2. Про надання згоди на одержання права власності на земельну ділянку, укладання угоди про передачу права власності на земельну ділянку у зв’язку із добровільною відмовою власника гр. Демченка Ярослава Миколайовича (0.04 МБ)
  3. Про надання згоди на одержання права власності на земельну ділянку, укладання угоди про передачу права власності на земельну ділянку у зв’язку із добровільною відмовою власника гр. Сергійчук Людмили Миколаївни (0.04 МБ)
  4. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з правом подальшого викупу гр. Поліщуку Миколі Миколайовичу (0.03 МБ)
  5. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ПрАТ «Рівнеобленерго» (0.06 МБ)
  6. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом продажу на земельних торгах (аукціоні) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с. Корнин (0.02 МБ)
  7. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Бондарук Валентині Володимирівні (0.05 МБ)
  8. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Іллюку Роману Олександровичу (0.05 МБ)
  9. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Кулєшову Івану Євгенійовичу (0.05 МБ)
  10. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Люшин Валентині Дмитрівні (0.05 МБ)
  11. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Мельнику Юрію Анатолійовичу (0.05 МБ)
  12. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Пасічнюку Володимиру Андрійовичу (0.05 МБ)
  13. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Солонько Ангеліні Олександрівні (0.05 МБ)
  14. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Українець Ларисі Володимирівні (0.05 МБ)
  15. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Українцю Олександру Леонідовичу (0.05 МБ)
  16. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу в оренду земельних ділянок ПрАТ «Рівнеобленерго» строком на 49 років (0.06 МБ)
  17. Про передачу земельної ділянки площею 0,9000 га в оренду ТОВ «Хімагромаркет» строком на 1 рік для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.05 МБ)
  18. Про продаж земельних ділянок для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в с. Корнин у власність гр. Омельчуку Івану Івановичу (0.05 МБ)
  19. Про продаж земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с. Корнин у власність гр. Тотовицькій Людмилі Василівні (0.05 МБ)
  20. Про встановлення розміру плати за харчування дітей шкільного віку у закладах освіти Корнинської сільської ради (0.06 МБ)
  21. Про встановлення розміру плати за харчування дітей дошкільного віку у закладах освіти Корнинської сільської ради (0.06 МБ)
  22. Про перейменування Загорощанського дошкільного навчального закладу (Дитячий садок) Корнинської сільської ради Рівненського району Рівненської області та затвердження Статуту (0.06 МБ)
  23. Статут ЗДО (0.16 МБ)
  24. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення на земельних торгах (аукціоні) для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури та спорту в с. Корнин (0.1 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь