Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Рішення сесії №н/в «РІШЕННЯ СЕСІЇ ВІД 11.11.2022 РОКУ»

Кількість переглядів: 97
Скликання: 8
Сесія: 24 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 11.11.2022
Номер документу: н/в
Назва документу: РІШЕННЯ СЕСІЇ ВІД 11.11.2022 РОКУ
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,5090  га в с. Корнин (0.02 МБ)
  2. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Мельнику Юрію Анатолійовичу (0.05 МБ)
  3. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Дарбішмагомедовій Ользі Петрівні (0.05 МБ)
  4. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Миронцю Миколі Миколайовичу (0.06 МБ)
  5. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Демченку Ярославу Миколайовичу (0.06 МБ)
  6. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Манюку Олександру Володимировичу (0.05 МБ)
  7. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для ведення особистого селянського господарства гр. Хміль Олександрі Савівні (0.06 МБ)
  8. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для ведення особистого селянського господарства гр. Хміль Олександрі Савівні (0.06 МБ)
  9. Про припинення права оренди земельної ділянки площею 0,1484 га в с. Загороща та розірвання договору оренди землі з підприємцем Бецьком А.І. (0.02 МБ)
  10. Про передачу в оренду земельних ділянок ПрАТ «Рівнеобленерго» строком на 49 років в с. Загороща та укладання договорів оренди землі (0.05 МБ)
  11. Про затвердження протоколу постійної комісії з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища гр. Гаврон Агрипині Василівні (0.05 МБ)
  12. Про затвердження протоколу постійної комісії з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища гр. Гаврон Агрипині Василівні (0.05 МБ)
  13. Про затвердження протоколу постійної комісії з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища гр. Войцеховській Інні Олександрівні (0.05 МБ)
  14. Про затвердження технічної документації з інвентаризації земель та передачу земельних ділянок в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «АГРОФІРМА «ЩЕДРИЙ СНІП» строком на 1 рік для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.05 МБ)
  15. Рішення №1221 Про внесення змін до бюджету (0.14 МБ)
  16. Додатки до рішення №1221 (0.36 МБ)
  17. №1219Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку на 2022-2023 роки (0.07 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь