Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Рішення сесії №н/в «Рішення сесії Від 23.12.2022»

Кількість переглядів: 140
Скликання: 8
Сесія: 27 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 28.12.2022
Номер документу: н/в
Назва документу: Рішення сесії Від 23.12.2022
Прикріплені файли:
  1. 1254. Про схвалення проекту договору про співробітництво територіальних громад Корнинської та Городоцької сільських рад у сфері архітектури та будівництва (0.09 МБ)
  2. 1255.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу земельної ділянки у власність гр. Беб’яку Йосипу Васильовичу (0.05 МБ)
  3. 1256. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу земельної ділянки у власність гр. Васильчук Оксані Володимирівні (0.05 МБ)
  4. 1257. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу земельної ділянки у власність гр. Головій Світлані Петрівні (0.05 МБ)
  5. 1258.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу земельної ділянки у власність гр. Гуцало Інні Ростиславівні (0.05 МБ)
  6. 1259. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу земельної ділянки у власність гр. Журбіч Марії Володимирівні (0.05 МБ)
  7. 1260. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу земельної ділянки у власність гр. Качановській Марії Михайлівні (0.05 МБ)
  8. 1261. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу земельної ділянки у власність гр. Скотинянському Владиславу Володимировичу (0.05 МБ)
  9. 1262. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу земельної ділянки у власність гр. Старику Василю Андрійовичу (0.05 МБ)
  10. 1263. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу земельної ділянки у власність гр. Фус Раїсі Петрівні (0.05 МБ)
  11. 1264. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу земельної ділянки у спільну сумісну власність гр. Токарець Юлії Володимирівні гр. Токарцю Юрію Андрійовичу (0.05 МБ)
  12. 1265. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу земельної ділянки у спільну сумісну власність гр. Дивульській Ірині Василівні та Лазар Ользі Василівні (0.05 МБ)
  13. 1267. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність взамін сертифіката на право на земельну частку (пай) гр. Бернацькій Віті Миколаївні (0.03 МБ)
  14. 1268. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність взамін сертифіката на право на земельну частку (пай) гр. Одемчук Віті Вікторівні (0.03 МБ)
  15. 1269. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Самсонюк Христині Юріївні (0.05 МБ)
  16. 1270. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Сергійчук Людмилі Миколаївні (0.05 МБ)
  17. 1271. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Котовець Марії Павлівні (0.05 МБ)
  18. 1272. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Котовець Марії Павлівні (0.05 МБ)
  19. 1273.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Котовець Марії Павлівні (0.05 МБ)
  20. 1275.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості гр. Климчук Галині Василівні (0.06 МБ)
  21. 1276.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості гр. Бихалець Лілії Миколаївні (0.06 МБ)
  22. 1277. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості гр. Шкодич Лідії Василівні (0.06 МБ)
  23. 1278. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості гр. Бондарчуку Віктору Андрійовичу (0.06 МБ)
  24. 1279.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства гр. Майструку Сергію Олександровичу (0.06 МБ)
  25. 1274. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Савичу Дмитру Дмитровичу (0.05 МБ)
  26. 1281 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,2500 га в с. Колоденка гр. Козярчук Оксані Павлівні (0.05 МБ)
  27. 1283. Про затвердження проекту землеустрою та передачу в оренду земельної ділянки ПрАТ (0.05 МБ)
  28. 1284. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,43 га шляхом продажу права оренди на земельних торгах для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за межами с. Порозове на території Корнинської сільської ради (0.02 МБ)
  29. 1286. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Корнинської сільської ради гр.Чернявській Анатолії Юхимівні та гр.Кузьмич Юлії Григорівні (0.06 МБ)
  30. 1288. Про поновлення та внесення змін до договору оренди землі від 15.09.2008, укладеного із Будяковським Юрієм Володимировичем щодо земельної ділянки площею 0,4852 га в с. Корнин (0.05 МБ)
  31. 1289.Про внесення змін до рішення Корнинської сільської ради № 958 від 23.11.2021 року та укладання договору оренди землі строком на 49 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Федюкевичу Володимиру Ростиславовичу (0.05 МБ)
  32. 1285 Про продаж права оренди земельної ділянки площею 1,4758 га на земельних торгах (аукціоні) для розміщення та експлуатації об'єктів дорожнього сервісу в с. Колоденка (0.09 МБ)
  33. 1287 Про відмову у наданні дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Поночовному Володимиру Петровичу (0.03 МБ)
  34. 1280 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,1542 га в с. Колоденка гр. Козярчук Оксані Павлівні (0.05 МБ)
  35. 1266. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу земельної ділянки у спільну сумісну власність гр. Ясковець Надії Федорівні гр. Ясковцю Олександру Андрійовичу (0.05 МБ)
  36. 1282. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови площею 0,1521 га в с. Колоденка гр. Ковальцю Володимиру Миколайовичу (0.05 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь