Корнинська сільська рада
Рівненський район Рівненська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень №н/в «Проєкти рішень сесії»

Кількість переглядів: 51
Скликання: 8
Сесія: 45 сесія
Тип документу: Проєкти рішень
Дата: 21.06.2024
Номер документу: н/в
Назва документу: Проєкти рішень сесії
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження проєкту землеустрою та проведення нормативної грошової оцінки земельної ділянки для рибогосподарських потреб з метою продажу права оренди земельної ділянки в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом на земельних торгах (аукціоні) (0.06 МБ)
  2. Про продаж права оренди земельної ділянки на земельних торгах (аукціоні) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.06 МБ)
  3. Про продаж права оренди земельної ділянки на земельних торгах (аукціоні) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.06 МБ)
  4. Про продаж у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення на земельних торгах (аукціоні) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с. Корнин (0.06 МБ)
  5. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу гр. Дехтярук Ірині Анатоліївні (0.03 МБ)
  6. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (0.05 МБ)
  7. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки на території Корнинської сільської ради (0.05 МБ)
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Дмитрук Катерині Ігнатівні (0.05 МБ)
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельних ділянок у спільну сумісну власність громадянам Кікоть Ігорю Леонідовичу, Касянчук Людмилі Леонідівні, Кікоть-Чернявській Аллі Леонідівні (0.05 МБ)
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Кондратюк Людмилі Федорівні (0.05 МБ)
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Ушлову Олександру Миколайовичу (0.05 МБ)
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Човпилу Олегу Володимировичу (0.05 МБ)
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності (0.05 МБ)
  14. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва індивідуальних гаражів гр. Панчуку Сергію Олексійовичу (0.05 МБ)
  15. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Андрійчук Мирославі Вікторівні (0.05 МБ)
  16. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Кашталян Марії Федорівні (0.05 МБ)
  17. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Кошиль Валентині Аркадіївні (0.05 МБ)
  18. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Кулакевич Віті Євгеніївні (0.05 МБ)
  19. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Куцюку Віктору Петровичу (0.05 МБ)
  20. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Мамчуру Олегу Олександровичу (0.05 МБ)
  21. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Оніці Богдану Юрійовичу (0.05 МБ)
  22. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Осипчук Оксані Володимирівні (0.05 МБ)
  23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Панасюку Дмитру Анатолійовичу (0.05 МБ)
  24. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Романчуку Петру Анастасійовичу (0.05 МБ)
  25. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Самуйло Тетяні Миколаївні (0.05 МБ)
  26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Стецюк Вікторії Іванівні (0.05 МБ)
  27. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Тимчук Тамарі Григорівні, Тимчуку Олексію Богдановичу (0.05 МБ)
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Мельнику Артему Володимировичу (0.05 МБ)
  29. Про розгляд заяви гр. Літвінчук Лариси Михайлівни (0.02 МБ)
  30. Про розгляд клопотання ТОВ «АКРІС АГРО ГРУП» (0.02 МБ)
  31. Про розгляд клопотання ТОВ «АКРІС АГРО ГРУП» (0.02 МБ)
  32. Про розгляд заяв громадян та додаток (0.03 МБ)
  33. Про розгляд заяв громадян та додаток (0.04 МБ)
  34. Про надання дозволу ТОВ «лайфселл» на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій (0.06 МБ)
  35. Про внесення змін до бюджету Корнинської сільської територіальної громади на 2024 рік та додатки (0.09 МБ)
  36. Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Корнинської сільської територіальної громади та додаток (0.07 МБ)
  37. Про внесення змін до Положення Про організацію бухгалтерського обліку та облікову політику фінансового відділу Корнинської сільської ради (0.05 МБ)
  38. Про Програму забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови як державної в усіх сферах суспільного життя на 2024-2026 роки (0.05 МБ)
  39. Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Корнинської сільської ради на період 2022-2025 роки (0.04 МБ)
  40. Про внесення змін до рішення Корнинської сільської ради від 17 серпня 2022 року №1173 “Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності Корнинської сільської ради пожежного автомобіля АЦ- 40(130)63Б” (0.04 МБ)
  41. Про внесення змін та затвердження штатного розпису працівників молодшого обслуговуючого персоналу Колоденського ліцею Корнинської сільської ради Рівненського району Рівненської області (0.07 МБ)
  42. Про надання згоди на передачу матеріальних цінностей відділу «Центр надання адміністративних послуг» Корнинської сільської ради (0.07 МБ)
  43. Про надання матеріальної допомоги жителям громади (0.04 МБ)
  44. Про підтримку депутатського запиту депутата Леоніда Вербицького (0.04 МБ)
  45. Про підтримку депутатського запиту депутата Леоніда Вербицького (0.04 МБ)
  46. Про утворення старостинського округ Корнинської сільської територіальної громади (0.03 МБ)
  47. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності гуманітарної допомоги —транспортного засобу (0.04 МБ)
  48. Про затвердження Програми оптимізації процесів оподаткування поліпшення сервісу обслуговування платників податків та забезпечення збільшення надходжень до місцевого бюджету на 2024-2025 роки (0.07 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь