Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Заголовок «Завершена добудова Колоденської ЗОШ»

Дата: 10.03.2019 21:37
Кількість переглядів: 674

У Колоденській ЗОШ І-ІІІ ступенів завершилася добудова внутрішніх санвузлів та роздягалень. Роботи тривали півтора року. Вже цього тижня учні, яких у школі навчається 430, та працівники закладу, матимуть змогу користуватися новими вбиральнями.

Фото без опису

«Окрім окремих для хлопчиків і дівчат та персоналу вбиралень, що розміщені на двох поверхах в новому корпусі, було збудовано і кімнату гігієни для жінок, і вбиральню для діток з особливим освітніми потребами. Також облаштували роздягальні для спортивної зали, в яких теж наявні туалети та душові кабінки», – сказав голова Рівненської райдержадміністрації Володимир Пилипчук.

Готовність об’єкту до здачі також інспектували директор Департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА Ярослав Мазярчук, заступник голови Рівненської райдержадміністрації Сергій Подолін, начальник відділу освіти Рівненської райдержадміністрації Олександр Набочук, Корнинський сільський голова Роман Горбатюк-Василейко та директор навчального закладу Тетяна Стецик.

До слова, в новозбудованому приміщенні Колоденської ЗОШ І-ІІІ ступенів, що займає площу 400 квадратних метрів, окрім внутрішніх вбиралень та роздягалень, також облаштовують актовий зал. Ще утеплено фасад нового приміщення.

Добудова Колоденської ЗОШ І-ІІІ ступенів виконувалася спільно за кошти державного, обласного, районного та сільського бюджетів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь