Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Безоплатна правова допомога в Корнинській ОТГ

Дата: 15.03.2019 11:04
Кількість переглядів: 769

      Фото без опису 

     14 березня 2019 року до Корнинської територіальної громади  відбувся черговий виїзд мобільної точки доступу до системи безоплатної правової допомоги, у рамках якої громадяни отримали фахові правові консультації за участю керівництва головного територіального управління юстиції у Рівненській області та представниками Регіонального центру.

         У ході роботи мобільної точки Директор Рівненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Негрей  Алла Степанівна,   заступник начальника головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації – начальник Управління державної реєстрації   Ковальова Неля Станіславівна, перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Яцюк Наталія Василівна  зустрілися з представниками органів місцевого самоврядування району.

   Під час спілкування працівники розповіли про питання: забезпечення захисту виборчих прав громадян, насильство в сім’ї,  ознайомили з програмою "Муніципальна няня", де в  рамках  цієї програми держава компенсовує частину витрат на послуги няні для дітей до 3 років, про проект  «Шлюб за добу» та нової програми «Відновлення традицій» та забезпечення доступу громадян до системи безоплатної правової допомоги.

Фото без опису  Фото без опису

        По завершенні зустрічі жителям Корнинської громади, які звернулися зі своїми проблемними питаннями,  надано фахові консультації представників системи БВПД та органів юстиції області. Громадяни мали можливість поставити питання з правової тематики та отримати кваліфіковану юридичну консультацію.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
      Учасників заходу поінформували про функціонування загальнонаціонального проекту «Я МАЮ ПРАВО!».

Фото без опису

Фото без опису

 Довідково. Рівненський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька,7.

тел. (0362) 26-08-40, 097-313-20-44. Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь