Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

В Колоденці відкрито пластову домівку «Гніздо Орлів»

Дата: 19.03.2019 09:15
Кількість переглядів: 674

       Днями в клубі селі Колоденка Рівненського району відчинила свої двері пластова домівка «Гніздо Орлів». Це саме те місце, звідки пластуни починають мандрівки в гори, на озера, в замки, на прощі до святинь.

       Ремонт приміщення був зроблений за кошти Корнинської сільської ради.

Фото без опису

    ««Гніздо Орлів» місце, де можна посидіти за чаєм, приготувати щось смачне та заспівати під гітару. Також є можливість провести різні зустрічі – як ділові, так і дружні, переглянути фільми. Будемо формувати бібліотеку», - каже отець Віталій Поровчук.

Фото без опису

     Представники ПЛАСТУ сподіваються, що «Гніздо Орлів» стане затишним місцем не тільки для пластунів, а й всіх тих, хто до них приєднається. Також вони запрошують до себе священиків інших громад.

     «Бажаю успіху та подальшого розвитку пластовій домівці «Гніздо Орлів»! А також дякую усім, хто в Рівненському районі підтримує ініціативу впровадження ПЛАСТУ! Адже завдяки цьому діти правильно проводять свій вільний час! Бо ж принцип виховання пластунів - це жити у любові до Бога, Батьківщини та ближнього!», - каже голова Рівненської райдержадміністрації Володимир Пилипчук.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь