Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Корнинській ОТГ

Дата: 29.03.2019 14:59
Кількість переглядів: 734

Фото без опису

     Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні (СMM) почала свою роботу 21 березня 2014 року на підставі запиту від уряду України до ОБСЄ і консенсусного рішення всіх 57 країн-учасниць ОБСЄ. СMM – це неозброєна цивільна місія, яка працює  24 години на добу, 7днів на тиждень у всіх регіонах України. Її основні завдання – це неупереджено і об'єктивно спостерігати та звітувати про ситуацію в Україні, а також сприяти діалогу між усіма сторонами конфлікту. 

        Цілями роботи  Спеціальної моніторингової місії – це збір інформації, звіт про ситуацію з безпекою та встановлення фактів, зокрема про конкретні події на місцях. Спостерігачі спілкуються з різними групами громадськості – з представниками влади на всіх рівнях, громадського суспільства, етнічних і релігійних груп, місцевих громад і органів місцевого самоврядування.

        Головні принципи роботи місії – об’єктивність, неупередженість та прозорість.

       Сьогодні, 29 березня до Корнинської об’єднаної громади з робочим візитом завітали представники місії ОБСЄ, а саме спостерігач Іван Дудак та асистент –перекладач Лілія Кушнір. Зустрівшись з представниками громади, а саме з сільським головою Романом Горбатюком-Василейком  та секретарем ради Оксаною Романівною, обговорили певний перелік питань, пов’язаних з співіснуванням на території ради різних релігійних громад; забезпеченням земельними ділянками учасників АТО;  про місцеві меншини.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь