Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

У Корнинській громаді якісні адміністративні послуги стають ближчими до людей

Дата: 04.04.2019 16:20
Кількість переглядів: 1243

     Фото без опису

     4 квітня, в приміщенні сільської ради відбулася робоча зустріч адміністраторів програми «U-LEAD з Європою» з представниками Корнинської громади. Учасники заходу обговорили план дій із забезпечення надання якісних адміністративних послуг для населення.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

     Програма «U-LEAD з Європою» має на меті покращення якості надання адміністративних послуг громадянам. У рамках проекту територіальним громадам надається фінансова та інституційна допомога на забезпечення роботи Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП).

     Наприкінці 2018 року було оголошено національний конкурс за рахунок кошті Європейського Союзу. В числі 151 учасника, що пройшли відбір і розпочали співпрацю з Програмою є і Корнинська громада.

     Зі слів сільського голови Романа Горбатюка-Василейка, сьогодні адміністратори Програми перевірили готовність Корнинської громади до впровадження проекту і обговорили технічні умови його реалізації.

   «За підсумками зустрічі, ми домовилися значно покращити якість та збільшити кількість адміністративних послуг, що зможуть отримувати громадяни на місцях» - розповідає голова. «Наша громада працюватиме над  зобов’язання забезпечити умови для функціонування базового центру та його відділів на місцях. У свою чергу, представники Програми допоможуть нам із забезпеченням меблями, оргтехнікою та інституційною підтримкою. Реалізація Програми дозволить забезпечити надання якісних адміністративних послуг за місцем проживання громадян».

Фото без опису Фото без опису

     Важливо щоб люди могли отримувати довідки і оформляти документи зручно і в максимально короткі терміни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь