Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

У Корнинському ліцеї відкрили музей на честь загиблого в АТО Романа Свіржевського

Дата: 03.05.2019 09:03
Кількість переглядів: 675

   2-го  травня  в Корнинському ліцеї Рівненського району відбулося відкриття музейної кімнати на честь загиблого воїна Романа Свіржевського, який героїчно загинув у зоні АТО. Музейна виставка складається з декількох розділів, один з них присвячений героям Небесної Сотні, а інший — односельцям, які були в зоні АТО. Є також змінні стенди та маскувальна сітка, сплетена руками учнів, на якій розміщені фотографії та малюнки для наших героїв.

Фото без опису Фото без опису

      Участь у заході взяв виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Сергій Подолін, голова Корнинської ОТГ Роман Горбатюк-Василейко, батьки загиблого воїна та учасників АТО, учні та педагогічний колектив Корнинського ліцею. 

                    Покладанння квітів до меморіальної дошки загиблого воїна Романа Свіржевського

Фото без опису

      Після відкриття музею пройшов турнір з міні-футболу в пам'ять про Героя У турнірі брали участь команди Корнинського ліцею, Тайкурської гімназії, Колоденського ліцею та села Загороща.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

       До слова, Роман Свіржевський –загинув 1 травня 2016 року під час виконання бойового завдання в районі селища Нижня Дуванка на Луганщині. Йому було 22 роки. 

     Указом Президента України № 522/2016 від 25 листопада 2016 року  «за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі», нагороджений медаллю «За військову службу Україні» (посмертно)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь