Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

В Корнинській ОТГ молодь заохочуватимуть співпрацювати з місцевою владою

Дата: 05.08.2019 14:46
Кількість переглядів: 541

       Що робити, щоб молодь активніше проявляла себе у житті громади? А щоб краще орієнтувалася у процесах та механізмах участі в прийнятті рішень? І з якого віку цьому варто навчати? Над таким питаннями працюють представники Корнинської громади.

Фото без опису

    Наразі розробляється проект, у рамках якого, зокрема, навчатимуть молодь комунікувати і співпрацювати з місцевою владою. Ну, а найактивніші, в результаті виборів, зможуть потрапити у Молодіжну раду, яка створюватиметься у громаді.

      Над такою ініціативою представники Корнинської ОТГ працювали 31 липня в рамках тренінгу «Розвиток місцевих громад, що базується на правах людини. Робота над проектами».

    Захід проводили експерт ГО «Центр суспільних дій «Сівітас» В’ячеслав Долід та проектна менеджерка Рівненського КВУ Тетяна Кушнірук.

       Нагадаємо, Корнинська ОТГ бере участь у проекті «Розвиток місцевих громад, що заснований на правах людини», який впроваджується РОГО «Комітет виборців України» в рамках проекту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь