Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Підписання меморандуму "Поліцейський офіцер громади"

Дата: 14.08.2019 15:15
Кількість переглядів: 576

     Вчора,  голова Роман Горбатюк-Василейко від імені Корнинської сільської ради, підписав меморандум про участь у проекті "Поліцейський офіцер громади" з  Головним управлінням Національної поліції у Рівненській області.

       Декілька слів про те, що це за проект і яка його користь для мешканців громади:
       Перш за все, "Поліцейський офіцер громади" - це новий формат роботи поліції на нашій території. Він орієнтований, насамперед, на надання громадянам якісних поліцейських послуг. Наш майбутній поліцейський проживатиме на території чи поблизу громади. Він постійно контактуватиме з мешканцями, сприятиме розв'язанню проблем і вирішенню потреб громадян. 
      Головними завданнями офіцера поліції будуть: попередження правопорушень, контроль за дотриманням правил дорожнього руху, патрулювання території громади, протидія негативним соціальним явищам... Дуже важливо, що наш офіцер постійно перебуватиме в нас на території і його не залучатимуть для вирішення інших питань. Тому, в поліцейського завжди буде час і можливість працювати з мешканцями громади.
       Відбір кандидатів на посаду офіцера громади відбуватиметься на конкурсній основі. Найближчим часом ми повідомимо про його умови. Пройти відбір зможуть всі бажаючі. Після конкурсу для майбутнього поліцейського буде проведено спеціальне навчання.
      Для ефективної роботи офіцера, сільська рада забезпечить його робочим місцем, меблями, обладнанням та паливно-мастильними матеріалами. Управління поліції, в свою чергу, забезпечує своєчасну виплату заробітньої платні, соціальний пакет, передасть для офіцера спецзасоби, зброю, формений одяг та новий автомобіль.

       В свою чергу сільський голова Роман Горбатюк-Василейко  відмітив: «Безпека людей є одним з головних пріорітетів Корнинської сільської ради. Я вірю, що реалізація цього проекту зробить життя наших мешканців відчутно безпечнішим та комфортнішим. У комплексі з системою відео спостереження, яку ми плануємо встановити в майбутньому, поліцейський офіцер громади зможе максимально ефективно забезпечувати правопорядок на території громади. Нажаль, зробити все і одразу неможливо. Але, спільними зусиллями, крок за кроком, ми досягнемо поставленої мети.»

      



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь