Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

29 серпня - День пам’яті загиблих захисників України

Дата: 29.08.2019 12:59
Кількість переглядів: 710

   

    На підтримку ініціатив громадськості та з метою гідного вшанування пам'яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві Президент Володимир Зеленський  постановив відзначати в Україні щорічно 29 серпня День пам'яті захисників України.

    Цього урочистого дня повертаємося пам'яттю до грізних і незабутніх сторінок минулого та сьогодення, щоб ще раз осягнути, кому ми зобов'язані мирним небом над головою. Особлива шана оборонцям рідної землі, які не шкодували життя і здоров'я заради свободи України та її народу. В боях за Батьківщину наші співвітчизники заслужено здобули славу неперевершених воїнів. Низький уклін нашим славним героям за високий героїзм і мужність, які вони сповна віддавали задля щасливого майбутнього.

       Батькам, матерям та дружинам солдатів зичимо здоров'я, добра, щастя, злагоди вам та вашим родинам. Бажаємо всім міцного здоров'я, миру і благополуччя, успіхів у повсякденному житті. 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь