Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Корнинська добровільна пожежна команда отримала 4 нових комплекти пожежної форми

Дата: 15.10.2019 11:55
Кількість переглядів: 787

 Такий подарунок вогнеборцям зробили представники польської Гміни Гомуніце, які перебували у громаді з триденним візитом. 

Фото без опису

    До слова, 24 серпня минулого року Корнинська сільська рада підписала партнерську угоду зпольською громадою Гомуніце. Основним напрямом співпраці є обмін досвідом та підтримка функціонування добровільних пожежних команд.

   «Для нашої Корнинської громади – це нове і доволі амбітне починання. В той же час, для Польщі – це загальноприйнята практика, що має окреме джерело фінансування з державного бюджету», - пояснює Корнинський сільський голова Роман Горбатюк-Василейко.

Фото без опису

 

 

     «Така співпраця з польськими колегами – це показник для багатьох сільських та селищних рад. Радо запрошуйте поляків до себе в громаду. Бажаю розвитку і процвітання Корнинській ОТГ!», - сказав в.о. голови Рівненської районної державної адміністрації Сергій Подолін.

    Додамо, що у серпні цього року представники Корнинської добровільної пожежної команди їздили в Польщу переймати досвід роботи іноземних рятувальників. Протягом двох днів вогнеборці знайомилися з особливостями організації роботи польських колег, їх матеріально-технічним забезпеченням та підходами до виконання оперативних завдань.

     Поки ж, польські партнери виявили бажання ознайомитися з місцевими реаліями функціонування добровільних пожежних команд в Україні. Програма візиту включала екскурсію на пожежно-рятувальну частину №3 ГУ ДСНС міста Рівного, що обслуговує Корнинську ОТГ. Приємними поїздками  для іноземних гостей стали відвідини навчальних закладів нашої громади, екскурсія успішними підприємствами та музеєм бурштину.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь