Корнинська сільська рада
Рівненський район Рівненська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про вилучення монет з готівкового обігу

Дата: 21.10.2019 16:44
Кількість переглядів: 593

      Фото без опису

Відповідно до звернення НБУ від 23.09.2019 №50-0006/49000, з метою всебічного інформування громадськості, зокрема, на обласному та регіональному рівнях інформуємо, що з 01 жовтня 2019 року з готівкового обігу вилучаються монети номіналами 1, 2 та 5 копійок (постанова Правління Національного банку України від 20.06.2019 № 82 «Про вилучення з готівкового обігу монет дрібних номіналів»).

    Обміняти монети дрібних номіналів можна без обмежень та безкоштовно на монети та банкноти інших номіналів у сумах, кратних 10 копійкам, упродовж наступних трьох років:

  • упродовж першого року з дати вилучення їх з обігу — до 30 вересня 2020 року включно - в усіх відділеннях українських банків;
  • упродовж трьох років з дати вилучення їх з обігу - до 30 вересня 2022 року включно - у Національному банку України та уповноважених банках (Ощадбанк, ПриватБанк, Райффайзенбанк Аваль).

Відповідні інформаційні матеріали (у тому числі відеоматеріали) розміщені на офіційному Інтернет-представництві Національного банку України (https://bank.gov.ua).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь