Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Пройшов фестиваль "Роди,Боже, жито..." в музеї Пересопницького Євангеліє

Дата: 20.01.2020 12:46
Кількість переглядів: 796

      19 січня  учасники жіночого вокального ансамблю «Корнинчанка» будинку культури с. Корнин керівник Руслана Багінська взяли участь  у районному фестивалі колядок та щедрівок "Роди,Боже, жито..." в музеї Пересопницького Євангеліє с. Пересопниця.

Фото без опису

     Серед учасників свята були і творчі колективи закладів культури Рівненського району та об’єднаних територіальних громад, які своїми віншуваннями, колядками та щедрівками дарували святкову атмосферу для гостей та глядачів дійства.

    Вокальний ансамбль «Корнинчанка» був нагороджений Подякою «за  популяризацію народного аматорського мистецтва, традицій і звичаїв рідного краю»  та подарунками.

     Захід відбувся за підтримки  КЗ "Культурно-археологічного центру "Пересопниця" Рівненської обласної ради та відділу культури, молоді і спорту Рівненської районної державної адміністрації.

     Приємно, те що Рівненський район та керівники громад підтримують та популяризують розвиток культури, мистецтва, традиції і звичаї рідного краю. Надають матеріальну підтримку творчим колективам та аматорам сільського мистецтва.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь