Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Про заборону спалювання  опалого листя, залишків сухої рослинності, твердих побутових відходів на території Корнинської сільської ради

Дата: 15.04.2020 14:22
Кількість переглядів: 531

Прийняте Розпорядження сільського голови від 14 квітня  2020 року № 60 "Про заборону спалювання  опалого листя, залишків сухої рослинності, твердих побутових відходів на території Корнинської сільської ради" 

    У зв’язку з різким збільшенням в осінній період порушень природоохоронного, санітарного законодавства та законодавства у сфері благоустрою населених пунктів – масових спалювань опалого листя, сухої рослинності та відходів, з метою запобігання погіршенню якості атмосферного повітря та стану благоустрою на території Корнинської сільської ради, відповідно до ст.50 Конституції України,  Законів України «Про охорону атмосферного повітря», «Про рослинний світ», «Про благоустрій в населених пунктах», «Про відходи», ст.77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, враховуючи пункти 2.5 та 3.7 Державних санітарних норм та правил утримання території населених місць, затверджених наказом Міністерства охорони здоров’я України від 17.03.2011р. № 145, пункти 3.6.14, 3.7.4 Правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій, затверджених Наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 17.05.2005 №76,  пункти 4.2 та 9.1.19 Правил утримання зелених насаджень у  населених пунктах України, затверджених Наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства від 10.04.2006р. № 105, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

  1. Заборонити спалювання на території Корнинської сільської ради опалого листя, залишків сухої рослинності, твердих побутових відходів
  2.  Керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності тримати на постійному контролі санітарно-екологічний стан власних та прилеглих територій, санітарно-захисних зон та не допускати понаднормового накопичення відходів та їх спалювання.
  3.  Виконавчому комітету сільської ради організувати проведення роз’яснювальної роботи з населенням з приводу недопущення спалювання опалого листя, залишків сухої рослинності, твердих побутових відходів на прибудинкових територіях, здійснювати постійний контроль за дотриманням Правил благоустрою Корнинської сільської ради.
  4.  В разі виявлення порушень спільно із представниками відділу поліції складати протоколи щодо притягнення до адміністративної відповідальності  фізичних та юридичних осіб за порушення природоохоронного, санітарного законодавства та законодавства у сфері благоустрою населених пунктів та подавати на розгляд адміністративної комісії. 

Розпорядження сільського голови 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь