Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

День знань

Дата: 01.09.2020 12:30
Кількість переглядів: 513

       Стурбовані першачки, досвідчені старшокласники, натхненні вчителі та схвильовані батьки вранці 1 вересня зібралися на традиційні лінійки біля шкіл Корнинської громади.

       В День знань  новий корпус ліцею у Корнині відчинив свої двері для школярів - 153 учям початкових класів.  Реконструкція закладу відбулася у межах Національної програми «Велике будівництво».

Фото без опису

         В урочистих заходах з нагоди свята першого дзвоника взяли  участь сільський голова Роман Горбатюк-Василейко,  побував перший заступник голови ОДА Сергій Подолін та керівник Рівненської райдержадміністрації Петро Левчук.

 «Дуже радію, що попри всі перестороги, свято першого дзвоника в нашій громаді таки відбулося. Школа - це не тільки зошити, книжки і нові знання. Це живе спілкування, друзі, приємні зустрічі та веселі враження. Всього цього дистанційно не отримаєш. Очевидно, що цей навчальний рік буде не таким, як попередні. Ми зробимо все, щоб забезпечити для дітей максимально комфортні та безпечні умови навчання. Вірю, що разом ми зможемо забезпечити для наших дітей гідну якість освіти.»- зауважив сільський голова Роман Горбатюк Василейко.

    Бажаємо учням цікавого та продуктивного навчального року, наснаги, творчого пошуку та гарних оцінок. А педагогам зичимо терпіння, професійних перемог, реалізації усіх планів та задумів. Вперед до нових знань та перемог!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь