Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Урочистості до Дня рятівника

Дата: 16.09.2020 18:14
Кількість переглядів: 970

   Сьогодні добровільна пожежна команда Корнинської громади отримала почесну відзнаку та особисту подяку від начальника Головного управління ДСНС України у Рівненській області Сергія Крука

     З початку року наші рятувальники здійснили понад 20 бойових виїздів. Гасили пожежі, відкачували воду, допомагали всім, хто потребував допомоги.

      «Дуже приємно, що ця важка і небезпечна праця не залишається без уваги. Ми ж, з свого боку, постійно працюємо над розвитком нашої пожежної команди. З радістю повідомляю, що завдяки співпраці з Польською Гміною Гомуніце нам вдалося отримати для наших рятувальників спеціалізований пожежний автомобіль

      Наразі триває процедура оформлення та, нажаль, через карантин змістилися дати його транспортування в Україну. Однак, я переконаний, що в найближчому майбутньому в автопарку наших рятувальників буде +1 серйозний транспорт.

     Від імені Корнинської сільської ради вітаю всіх причетних з наступаючим Днем Рятувальника. Місцного вам здоров'я. Дякую, що дбаєте про нашу безпеку», -зауважив сільський голова Роман Горбатюк-Василейко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь