Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу фінансів Корнинської сільської ради

Дата: 27.01.2021 15:08
Кількість переглядів: 409

Корнинська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу фінансів Корнинської сільської ради Рівненського району Рівненської області.

Фото без опису

Прийом та розгляд документів на участь у конкурсі:

     1.1  Особи, які бажають взяти участь в конкурсі, подають до конкурсної комісії сільської ради, такі документи:

1)заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби;

2)заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками (автобіографія, трудова діяльність);

3)дві фотокартки розміром 4x6 см;

4)копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

5)копію документа, який посвідчує особу;

6)копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних):

7)декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України "Про запобігання корупції“'.

      1.2 Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації тощо).

      1.3  Забороняється вимагати від особи, яка претендує на зайняття посади посадової особи місцевого самоврядування, документи, подання яких не передбачено законодавством.

      1.4  Особа, яка працює у сільській раді і бажає взяти участь у конкурсі, подає заяву про участь в конкурсі, а документи зазначені в пункті 4.1. цього Положення, до заяви не додаються.

      1.5   Особа, яка бажає взяти участь в конкурсі, має право додати до заяви про участь в конкурсі, крім зазначених документів в пункті 1.1, додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації, тощо).

     1.6 Конкурсна комісія перевіряє подані документи на відповідність їх встановленим кваліфікаційним вимогам щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування, передбаченим для кандидатів на посади посадових осіб місцевого самоврядування.

     1.7  Особи, документи яких не відповідають встановленим вимогам або які подали недостовірні відомості, за рішенням голови конкурсної комісії до участі в конкурсі не допускаються, про що їм повідомляється конкурсною комісією з відповідним обгрунтуванням. Якщо кандидат наполягає на участі у конкурсі за даних обставин, він допускається до конкурсу, а остаточне рішення приймає конкурсна комісія.

     Документи приймаються протягом тридцяти календарних днів з дня виходу оголошення за адресою: Рівненська область, Рівненський район, с.Корнин, вул. Центральна,41Б.

Телефон для довідок: 205-147.

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь