Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Подяка

Дата: 11.03.2021 11:47
Кількість переглядів: 2082

     Перебуваючи з робочою поїздкою на Рівненщині, наш земляк, голова Української асоціації футболу Андрій ПАВЕЛКО при зустрічі з односельчанами, зокрема представниками місцевої футбольної команди - ФК "Корнин", пообіцяв допомогути з футбольними м’ячами, облаштувати спортивний майданчик зі штучним покриттям для гри у міні-футбол та обладнати сучасними сітками футбольні ворота Корнинського ліцею ім. Романа Свіржевського.

    Сільський голова Роман ГОРБАТЮК-ВАСИЛЕЙКО разом з спеціалістом відділу культури, туризму, молоді та спорту БИЦЬ Віталієм передали 10 футбольних м’ячів для тренувального процесу та участі в змаганнях першості району з футболу  представнику футбольної команди "КОРНИН" Івану  ПЛИТУСУ.  Комплект воротарських сіток передано для Корнинського ліцею. 

    Виконавчий комітет Корнинської сільської ради, гравці, представники футбольного колективу ФК "Корнин" висловлюють слова вдячності за надану підтримку спортивним інвентарем нашому земляку - голові Української асоціації футболу Андрію ПАВЕЛКУ, голові Рівненської обласної асоціації футболу - Олексію ХАХЛЬОВУ.

    Місцеві футболісти запевнили, що надалі намагатимуться досягати кращих спортивних результатів та радувати вдячних своїх болільників та глядачів, які в них вірять і підтримують.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь