Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Волейбольний фестиваль пам'яті вчителя

Дата: 23.03.2021 12:49
Кількість переглядів: 1577

     21 березня у спортивному залі Квасилівського навчально-виховного комплексу «школа-ліцей» відбувся відкритий фестиваль з волейболу «Рухова активність-здоровий спосіб життя-здорова нація», присвячений пам’яті вчителя фізичної культури Колоденського ліцею Олега КОВАЛЬЧУКА.  Фестиваль відбувся за ініціативи друзів та підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради; комунального закладу «Рівненський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської міської ради.

    Квасилівчанин Олег КОВАЛЬЧУК (на фото) вів активний спосіб життя, пропагував заняття фізичною культурою і спортом серед учнів та молоді сільської ради, особисто приймав участь у змаганнях з волейболу, баскетболу, футболу, легкої атлетики.

   В щорічному  волейбольному турнірі приймали участь та виборювали нагороди представники Зорянської, Корнинської територіальних громад, команди з м. Рівне та Квасилова.

    Нагородження переможців відбулося за сприяння комунального закладу «Рівненський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської міської ради. Кубок та медалі переможцям змагань було вручено директором КЗ РМЦФЗН «Спорт для всіх» Петром БОРЕЙЧУКОМ. Першість виборола Квасилівська команда, друге місце за Зорянськими волейболістами, бронзові нагороди цього разу дісталися спортсменам Корнинської громади.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь