Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Визначили призерів та переможців Фестивалю здорового способу життя

Дата: 22.04.2021 15:53
Кількість переглядів: 2695

     6 квітня за ініціативи Міжнародного Олімпійського Комітету та підтримки Організації Об’єднаних Націй по всьому світу відзначають Міжнародний день спорту заради розвитку та миру. Рішення щодо відзначення цього Дня було одноголосно прийнято у 2013 році під час Генеральної Асамблеї ООН.

    На Рівненщині з нагоди Міжнародного дня спорту заради розвитку і миру проходив Фестиваль здорового способу життя. Він проводиться традиційно і основним його завданням є популяризація і піднесення рейтингу руху спорт для всіх шляхом залучення до участі у заході якомога більшої кількості жителів області. Фестиваль проводився на центральних площах міст, в навчальних закладах та інших місцях масового перебування населення. Близько семи тисяч учасників з територіальних громад області змагалися між собою в різноманітних спортивних естафетах, брали участь у вікторинах та конкурсах малюнків на спортивну тематику та інших активностях.

    Переможці та призери серед територіальних громад області визначалися за найбільшою кількістю учасників у відсотковому відношенні до усіх жителів громади та за підсумками наданих звітів, фото і відеоматеріалів, інформацій у соціальних мережах.

   Цьогорічним переможцем та призерами Фестивалю здорового способу життя стали:

І місце - Вирівська територіальна громада;

ІІ місце – Корнинська територіальна громада;

ІІІ місце - Вербська територіальна громада.

    Всі вони будуть нагороджені кубками і дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення НОК України в Рівненській області.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь