Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Запрошуємо до участі у проєкті «Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні».

Дата: 13.07.2021 11:54
Кількість переглядів: 1818

     Міжнародна організація праці у співпраці з Програмою розвитку ООН в Україні розпочали реалізацію спільного проєкту «Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні».

       У рамках цього проєкту заплановано проведення триденних тренінгів «Розпочни свій бізнес» серед безробітних жінок, які мають бізнес-ідею, бажають отримувати навички ведення підприємницької діяльності та започаткувати чи розвинути власну справу, навчитись розробляти бізнес-план та отримати менторський супровід на шляху до реалізації власної бізнес-ідеї.

Програма тренінгу включає такі теми: бізнес-план, маркетинг, робота з персоналом, закупівлі, розрахунок собівартості, фінансове планування, стартовий капітал.

Тренінгові сесії проводитимуться з 2 по 4 серпня 2021 року з 10.00. до 17.00.

Бажаючі повинні обов’язково пройти реєстрацію за посиланням: bit.ly/3h3Bcog. Відбір учасниць, організацію та проведення тренінгів проваджує «Ресурсний центр ГУРТ» ( м. Київ). Прийом заявок на участь завершується за 7 днів до дати початку тренінгу. Контактна особа – координаторка тренінгів «Розпочни свій бізнес» Алла Журавель (тел. 066 648 51 17).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь