Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Конкурс на заміщення вакантної посади Начальника відділу архітектури, будівництва, інвестицій , комунальної власності та земельних відносин Корнинської сільської ради

Дата: 16.06.2021 16:39
Кількість переглядів: 217

Особи, які бажають взяти участь в конкурсі, подають до конкурсної комісії сільської ради, такі документи:

  1. заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби (додаток 1 до Порядку);
  2. заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками (автобіографія, трудова діяльність);
  3. дві фотокартки розміром 4 х 6 см;
  4. копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  5. копію документа, який посвідчує особу;
  6. копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);
  7. державний сертифікат про рівень володіння державною мовою;
  1. Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації тощо).
  2. Особа, яка працює у сільській раді і бажає взяти участь у конкурсі, подає заяву про участь в конкурсі, а документи зазначені в пункті 4.1.  Положення, до заяви не додаються.
  3. Особа, яка бажає взяти участь в конкурсі, має право додати до заяви про участь в конкурсі, крім зазначених документів в пункті 4.1.Положення, додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації, тощо).
  4. Конкурсна комісія перевіряє подані документи на відповідність їх встановленим кваліфікаційним вимогам щодо прийняття на посаду начальника відділу архітектури, будівництва, інвестицій,комунальної власності та земельних відносин
  1. Особи, документи яких не відповідають встановленим вимогам або які подали недостовірні відомості, за рішенням голови конкурсної комісії до участі в конкурсі не допускаються, про що їм повідомляється конкурсною комісією з відповідним обґрунтуванням. Якщо кандидат наполягає на участі у конкурсі за даних обставин, він допускається до конкурсу, а остаточне рішення приймає конкурсна комісія.
  2. Подані документи і матеріали конкурсної комісії зберігаються у секретаря конкурсної комісії. Документи переможця конкурсу стають складовою його особової справи.
        
    Документи приймаються протягом тридцяти календарних днів з дня оприлюднення оголошення за адресою: Рівненська область, Рівненський район, с.Корнин, вул. Центральна, 41 Б.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь