Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

30 вересня - День усиновлення!

Дата: 30.09.2021 13:52
Кількість переглядів: 3155

     30 вересня згідно з Указом Президента України від 27 листопада 2008 року в нашій державі святкується щорічно День усиновлення! Це національне свято всіх усиновителів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів, прийнявших в свої сім’ї дітей, які при різних обставинах втратили своїх близьких.

     Діти – це скарб нашого суспільства, від того, як ми їх виховуємо, які цінності ми в них закладаємо, залежить не тільки їхнє майбутнє, а й майбутнє нашої країни.  Дитинство – найкращий період у житті кожного, пора надій та сподівань. Найкращим середовищем для життя й розвитку дитини є сім’я. Кожна дитина повинна зростати у сімейному оточенні, в атмосфері любові. Саме тому наша держава підтримує створення сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування.  Це – велика відповідальність, побудована на милосерді та доброті. Усиновивши чи взявши дитину під опіку, утворивши прийомну сім’ю чи дитячий будинок сімейного типу, батьки стають взірцем людяності та відповідальності.

     Цей день – це не тільки свято подяки, але й нагадування про тих, хто досі не знав батьківської опіки. Дітям, які втратили родину, може допомогти кожен, хто небайдужий! Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства, держави. Розвиток інституту усиновлення в Україні є прикладом відродження справжніх родинних цінностей та збереження сім’ї.

     День, коли віряни вшановують пам'ять Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії, став символом милосердя і добра для дітей, які знайшли своє щастя у люблячих і турботливих родинах, а також для тих, хто чекає на своїх «маму» і «тата».

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь