Корнинська сільська рада
Рівненський район Рівненська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, ЙОГО ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ТА/АБО РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ В МЕЖАХ ЗАКУПІВЛІ UA-2022-06-08-002965-A

Дата: 10.06.2022 12:30
Кількість переглядів: 260

10.06.2022р.

Підстава для публікації обґрунтування: Постанова Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. №631 та від 11 жовтня 2016 р. №710».

Замовник: Корнинська сільська рада (35304, Україна, Рівненська область, Рівненський район, село Корнин, вул. Центральна, будинок 41б).

Код за ЄДРПОУ: 04387243 

Категорія: відповідно до частини четвертої статті 2 Закону України “Про публічні закупівлі”: пункт 1) органи державної влади та органи місцевого самоврядування, зазначені у пункті 1 частини першої цієї статті;.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі: Капітальний ремонт покриття вул. Б.Хмельницького в с. Тайкури Рівненського району. (ДК 021:2015 – 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь).

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреб у закупівлі з урахуванням вимог законодавства. Технічні, якісні та кількісні характеристики відображені в одно стадійному робочому проекті «Капітальний ремонт покриття вул. Б.Хмельницького в с. Тайкури Рівненського району» виконаній відповідно до вимог чинних кошторисних норм України та інших нормативних документів. Документація пройшла експертизу, отримано позитивний експертний звіт Філія ДП «УКРДЕРЖБУДЕКСПЕРТИЗА» у Рівненській області №18-0087/01-21 від 25.04.2021р. Документація затверджена Рішенням Корнинської сільської ради №447 від 16.07.2021р. В проектній документації міститься детальний опис робіт, що закуповуються, технічні вимоги, обсяги та види цих робіт. Роботи повинні виконуватись згідно з затвердженим проектом з дотриманням вимог діючих нормативних документів та відповідно до вимог щодо термінів закінчення робіт, технології виконання робіт за проектом, якості будівельно-монтажних робіт, які виконуються з дотриманням діючих норм і правил та безпечних умов праці, з використанням конкретних матеріалів і конструкцій. Роботи повинні виконуватись із матеріалів, що передбачені в проектній документації, повинні бути якісними та відповідати вимогам встановлених ДСТУ, ГОСТ та чинному законодавству.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення на 2022 рік на об’єкт: «Капітальний ремонт покриття вул. Б. Хмельницького в с. Тайкури Рівненського району» визначено виділення коштів, що затверджено рішенням Корнинської сільської ради від 23.12.2021 №968 «Про сільський бюджет на 2022 рік» в сумі 50 000,00 грн. ( П’ятдесят тисяч  гривень).

 Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі:

Розмір очікуваної вартості предмета закупівлі визначено згідно із Зведеним кошторисним розрахунком вартості об’єкта будівництва, який знаходиться в складі кошторисної документації: “Капітальний ремонт покриття вул. Б. Хмельницького в с. Тайкури Рівненського району. Очікувана вартість предмету закупівлі складає: 2 364 444,00 грн. (Два мільйони триста шістдесят чотири тисячі чотириста сорок чотири гривні, 00 коп.), в тому числі ПДВ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь