Корнинська сільська рада
Рівненський район Рівненська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, ЙОГО ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ТА/АБО РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ В МЕЖАХ ЗАКУПІВЛІ UA-2022-07-28-001849-A

Дата: 28.07.2022 14:02
Кількість переглядів: 248

28.07.2022р.

Підстава для публікації обґрунтування: Постанова Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. №631 та від 11 жовтня 2016 р. №710».

 

Замовник: Корнинська сільська рада (35304, Україна, Рівненська область, Рівненський район, село Корнин, вул. Центральна, будинок 41б).

 

Код за ЄДРПОУ: 04387243 

 

Категорія: відповідно до частини четвертої статті 2 Закону України “Про публічні закупівлі”: пункт 1) органи державної влади та органи місцевого самоврядування, зазначені у пункті 1 частини першої цієї статті;.

 

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі: відновні роботи та експлуатаційне утримання доріг з поточного ремонту покриття по вул. Кн. Ольги в с.Колоденка Рівненського району. (ДК 021:2015 – 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь).

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреб у закупівлі з урахуванням вимог законодавства. Технічні, якісні та кількісні характеристики відображені в кошторисній документації, яка була виконана ФОП Єфімов С.Ю. (Інженер – проектувальник. Кваліфікований сертифікат АР №270081 видано згідно з рішенням Атестаційного архітектурного-будівельної комісії від 31.08.2012р. №20-ІП, зареєстрований у реєстрі атестованих осіб від 03.09.2012р. за №2436) на підставі Договору підряду №Пр-1 на виготовлення кошторисної документації «Відновні роботи та експлуатаційне утримання доріг з поточного ремонту покриття по вул. Кн. Ольги в с. Колоденка Рівненського району» відповідно до вимог чинних кошторисних норм України та інших нормативних документів. В кошторисній документації міститься детальний опис послуг, що закуповуються, технічні вимоги, обсяги та види цих робіт. Роботи повинні виконуватись згідно з затвердженим проектом з дотриманням вимог діючих нормативних документів та відповідно до вимог щодо термінів закінчення робіт, технології виконання робіт за проектом, якості будівельно-монтажних робіт, які виконуються з дотриманням діючих норм і правил та безпечних умов праці, з використанням конкретних матеріалів і конструкцій. Роботи повинні виконуватись із матеріалів, що передбачені в проектній документації, повинні бути якісними та відповідати вимогам встановлених ДСТУ, ДБН, ГОСТ та чинному законодавству.

 

Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення на 2022 рік на об’єкт: «Відновні роботи та експлуатаційне утримання доріг з поточного ремонту покриття по вул. Кн. Ольги в с. Колоденка Рівненського району» визначено виділення коштів, що затверджено рішенням Корнинської сільської ради від 23.12.2021 №968 «Про сільський бюджет Корнинської сільської ради на 2022 рік» в сумі 50 000,00 грн. ( П’ятдесят тисяч гривень).

 

 Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі:

Розмір очікуваної вартості предмета закупівлі визначено відповідно до кошторисної документації: “ Відновні роботи та експлуатаційне утримання доріг з поточного ремонту покриття по вул. Кн. Ольги в с. Колоденка Рівненського району. Очікувана вартість предмету закупівлі складає: 429 941,94 грн. (Чотириста двадцять дев’ять тисяч дев’ятсот сорок одна гривня 94 коп.), в тому числі ПДВ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь