Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

УІНП розпочинає інформаційну кампанію до Дня захисників і захисниць та 80-річчя УПА

Дата: 13.10.2022 09:17
Кількість переглядів: 177

     14 жовтня відзначатимемо День захисників і захисниць України всіх тих, хто в різні часи і нині боронить наш суверенітет і територіальну цілісність та 80-річчя створення Української повстанської армії.

    Сьогодні, коли Україна відстоює незалежність у повномасштабній війні з Російською Федерацією, обидві пам’ятні дати тісно переплітаються. Їх поєднують боротьба за державність проти московського режиму і тяглість військових традицій.
      Також відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2022–2023 роках» від 17 грудня 2021 року № 1982-ІХ з метою консолідації та формування історичної свідомості Українського народу, збереження національної пам’яті ми відзначаємо 80 років Української повстанської армії – формації, яка відіграла вагому роль в утвердженні української національної ідеї, боротьбі за незалежність України, збереженні та примноженні військових і державотворчих традицій. Український інститут національної пам’яті з цієї нагоди  інформаційні матеріали та презентацію «Голоси боротьби», присвячені визвольній боротьбі Українського народу, повстанцям та учасницям визвольного руху, які виборювали державність і незалежність. 
Додатки:           1. Інформаційні матеріали на 14 арк.

                                2. Презентація «Голоси боротьби» на 30 арк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь