Корнинська сільська рада
Рівненський район Рівненська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 02.12.2022 10:24
Кількість переглядів: 216

 

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

про початок громадського обговорення

проєкту договору про співробітництво територіальних громад

у формі делегування виконання окремих завдань у сфері архітектури та будівництва

 

 Рішенням сесії Корнинської сільської ради «Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад у сфері архітектури та будівництва» від 23.11.2022 № 817 року було прийнято рішення про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад між Корнинською та Городоцькою сільськими радами у сфері архітектури та будівництва у формі делегування одному із суб’єктів співробітництва іншим суб’єктом співробітництва виконання одного чи кількох завдань з передачею йому відповідних ресурсів відповідно до вимог Закону України «Про співробітництво територіальних громад».

Проєкт договору про співробітництво (можна переглянути за посиланням https://docs.google.com/document/d/14RHwWGLFu8nu_0JfFnS38JKsSr0EEAHr/edit#heading=h.gjdgxs) територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань розроблено відповідно до вимог чинного законодавства України.

Згідно з статтею 8 Закону України «Про співробітництво територіальних громад» передбачено обов’язковий порядок громадського обговорення підготовленого проєкту договору про співробітництво, за результатами якого зазначений проєкт договору буде винесено на розгляд сесії ради для схвалення.

Враховуючи вищенаведене, повідомляємо, що громадське обговорення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань у сфері архітектури та будівництва проводиться у формі письмових зауважень, коментарів та пропозицій.

Строк для надсилання письмових зауважень, коментарів та пропозицій становить 15 календарних днів з моменту публікації цього повідомлення.

Пропозиції, коментарі, зауваження учасників громадського обговорення із зазначенням прізвища, імені, по батькові приймаються на поштову адресу або на електронну адресу протягом 15 днів з дати опублікування повідомлення про його проведення.

 

Адреса для листування: вул. Центральна, 41 б, с. Корнин, Рівненський район, Рівненська область, 35304.

Електронна поштаkornunsr@ukr.net  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь