Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Акціонерне товариство «Оператор газорозподільної системи «Рівнегаз» повідомляє

Дата: 20.03.2023 15:46
Кількість переглядів: 133

     Для забезпечення безпеки газопостачання та готовності внутрішньобудинкових систем газопостачання дво- або багатоквартирного будинку до надання послуг з розподілу та постачання природного газу співвласники такого будинку або управитель багатоквартирного будинку, об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, інша уповноважена особа мають укласти договір на технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання з оператором газорозподільної системи (ГРМ) або іншим суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.

Технічне обслуговування систем газопостачання у житлових будинках здійснюється за рахунок власників, співвласників будівель.

З підписанням договору несе  відповідальність за технічне обслуговування та безпечну експлуатацію внутрішньобудинкових мереж переходить до оператора газорозподільної системи.

Невід`ємною частиною договору розподілу природного газу є акт розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін – документ, який визначає межі відповідальності за газові мережі між оператор газорозподільної мережі та споживачами газу.

За відсутності такого акту розмежування відповідальності сторін за об’єктами суміжних суб’єктів ринку природного газу (включаючи споживачів) оператор ГРМ, до/через ГРМ якого підключені зазначені об’єкти, зобов’язаний в установлені законодавством строки здійснити заходи з укладання з їх власниками акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін.

Тому для подальшого технічного обслуговування внутрішньобудинкових  систем газопостачання власникам житлових будинків необхідно звернутися до оператора газорозподільної системи та укласти акт розмежування.

АТ «Рівнегаз» звертає увагу, що для отримання акту розмежування та договору з ціновими пропозиціями необхідно звернутися в «Клієнтський простір 104.ua» за адресою : м. Рівне, вул. Академіка Грушевського, 8.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь