Корнинська сільська рада
Рівненський район Рівненська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КАТП 1728: ЩОДО СВОЄЧАСНОЇ СПЛАТИ БОРГІВ ЗА СПОЖИТІ ПОСЛУГИ!

Дата: 08.09.2023 11:26
Кількість переглядів: 70

 


Звертаємося до мешканців Корнинської сільської територіальної громади, які не встигли оплатити рахунки за послуги з поводження з побутовими відходами!

 КАТП 1728 наполегливо просить провести оплату за послуги з поводження з побутовими відходами не пізніше ніж протягом останнього дня місяця, що настає за розрахунковим згідно надісланих паперових рахунків, щоб наступного місяця у Вас не обліковувалась заборгованість.

Нагадуємо, що платіжні реквізити та інформацію щодо банківських установ, з якими укладено договори на приймання платежів на послуги з поводження з побутовими відходами розміщені на офіційному сайті КАТП 1728. Інформація далі за посиланням: www.katp1728.rv.ua. Також, Ви маєте змогу провести оплату в касі підприємства за адресою: м. Рівне, вул. В. Стельмаха, 22, без комісійного платежу. Провести оплату також можливо в особистому кабінеті банківського додатку, яким Ви користуєтесь (Приват24, Ощад24/7 тощо).

Переконливо просимо своєчасно сплачувати за спожиті послуги та не накопичувати борг.

Доводимо до Вашого відома, що при наявності боргу, підприємство вимушене вживати заходи, спрямовані на примусове стягнення заборгованості, що спричинить додаткові витрати для боржника. З метою уникнення додаткового фінансового тягаря, Вам необхідно терміново здійснити оплату або звернутися на підприємство для врегулювання питання погашення боргу. Телефон 067-361-75-23 – абонентний відділ КАТП 1728, м. Рівне, вул. В. Стельмаха , 22.

Адміністрація КАТП 1728

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь