Корнинська сільська рада
Рівненський район Рівненська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Національна онлайн-платформа з цифрової грамотності "Дія. Цифрова освіта"

Дата: 08.09.2023 12:22
Кількість переглядів: 71

Фото без опису
Під час війни цифрові навички є однією з конкурентних переваг для пошуку віддаленої роботи, освіти чи підвищення кваліфікації. Сучасний світ змінюється надто швидко, щоби вивчене в школі чи університеті залишалося актуальним надовго. Потрібно постійно вчитися, щоб неспинно зростати. Дати змогу кожному отримати доступ до найкращих освітніх практик, актуальних знань та навичок, щоб навчання стало приємною і легкою звичкою – основна ідея створення національної освітньої платформи Дія. Цифрова освіта https://osvita.diia.gov.ua/. На платформі кожен може безоплатно здобути важливі знання заради власного успіху. На сьогодні вже зареєстровано 1 534 400 користувачів, видано понад 2 500 000 сертифікатів .

На освітній платформі розміщено

Фото без опису

близько 46 гайдів:

  1. Загальні стратегії самодопомоги
  2. Профорієнтаційні тести
  3. Тести для пошуку професій
  4. Онлайн- безпека для підлітків, освітян, батьків, дітей, людей елегантного віку
  5. Як не стати жертвою торгівлі онлайн і офлайн
  6. Допомога постраждалим від сексуального насилля
  7. Кібергігієна під час війни
  8. Електронні книжки українською мовою
  9. Домедична допомога тощо.

158 освітніх серіалів:

  1. за призначенням:

для молоді, для держслужбовців, для публічних службовців, для військовослужбовців, для медичних працівників, для бізнесу та підприємців, для вчителів, для новачків, для школярів, для батьків, для соцпрацівників, для підлітків, для активних громадян, для дорослих, для стартаперів, для юристів, для людей елегантного віку, для криптоекспертів, для ВПО, для СДТО, для шукачів нової роботи, для шукачів нової професії, для освітян, для дизайнерів.

  1. за професією:

для налітиків, для логістів, для спеціалістів із закупівель, для проектних менеджерів, для продакт-менеджерів, для мобільних фотографів, для режисерів монтажу, для відеовиробників, для менеджерів із продажу, для акаунт-менеджерів, для спеціалістів клієнтської підтримки, для спеціалістів із партнерства, для рекрутерів, для адміністраторів, для агентів з нерухомості, для пекарів, для кондитерів, для кухарів, для баристів, для касирів, для менеджерів з клінінгу, для працівників АЗС, для майстрів плиточників, для кравчинь, для вишивальників, для операторів STM, для візажистів, для барберів, для грумерів, дизайнерів інтер`єру, для ландшафтних дизайнерів, для SMM-спеціалістів, для SEO-спеціалістів, для таргетологів, для тестувальників і тд.

  1. за темою:

натхнення, освіта, онлайн-сервіси, програмування, політика, цифрові професії, цифрові фінанси, цифрові навички, штучний інтелект, підприємництво, регіональна цифровізація, спорт, цифрова освіта.

цифрограми, вебінари, симулятори.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь