Корнинська сільська рада
Рівненський район Рівненська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ПРОЦЕДУРИ РОЗГЛЯДУ ТА ВРАХУВАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКОСТІ У ПРОЄКТІ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ

Дата: 07.12.2023 11:57
Кількість переглядів: 133

П О В І Д О М Л Е Н Н Я

про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» Корнинська сільська рада оприлюднює проект містобудівної документації та за участю зацікавлених осіб планується провести громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні – Детальний план території розміщення кварталу житлової забудови, який перебуває в землях запасу сільськогосподарського призначення (рілля) в межах села Тайкури Рівненського району Рівненської області, обмеженого вул. Незалежності.

Детальний план території виконаний з метою:

визначення планувальної структури і функціонального призначення території, просторової композиції, параметрів забудови та ландшафтної організації; формування принципів планувальної організації забудови; встановлення червоних ліній та ліній регулювання забудови; виявлення та уточнення територіальних ресурсів для всіх видів функціонального використання території; визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з ДБН та санітарно-гігієнічними нормами; визначення параметрів забудови.

Підстава для розроблення рішення Тайкурської сільської ради № 239 від 04.11.2016.

Замовник: виконавчий комітет Корнинської сільської ради.

Розробник: ПП «Землебудпроект»

З матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися в приміщенні Корнинської сільської ради: понеділок – п’ятниця з 9:00 до 16:00 год. та на сайті Корнинської сільської ради (https://kornyn-gromada.gov.ua)

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – Корницька Ольга.                                   .

Подання та прийом пропозицій від громадськості у письмовій формі здійснюється в межах громадського обговорення з 07 грудня 2023 року по 05 січня 2024 року за адресою: с. Корнин, вул. Центральна, буд. 41б, адмін. приміщення сільської ради.

Відповідно до ч.6, ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місце проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Про час і дату заходу буде додатково повідомлено на сайті Корнинської сільської ради (https://kornyn-gromada.gov.ua).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь