Корнинська сільська рада
Рівненський район Рівненська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, ЙОГО ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ТААБО РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ В МЕЖАХ ЗАКУПІВЛІ UA-2024-04-19-002825-A

Дата: 19.04.2024 11:38
Кількість переглядів: 31

19.04.2024 р.

Підстава для публікації обґрунтування: Постанова Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. №631 та від 11 жовтня 2016 р. №710».

Замовник: Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Корнинської сільської ради Рівненського району Рівненської області (35304, Рівненський район, с. Корнин, вул. Центральна, 41б).

Код за ЄДРПОУ: 44005599 

Категорія: відповідно до частини четвертої статті 2 Закону України “Про публічні закупівлі”: пункт 3) підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої цієї статті.

3. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі: Капітальний ремонт (покрівлі, заміна вікон, оздоблення фасаду) будинку культури по вул. Центральна 41Б в с.Корнин, Рівненського району, Рівненської області. Коригування. (ДК 021:2015 - 45453000-7 Капітальний ремонт і реставрація).

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреб у закупівлі з урахуванням вимог законодавства. Технічні, якісні та кількісні характеристики відображені в кошторисній документації «Капітальний ремонт (покрівлі, заміна вікон, оздоблення фасаду) будинку культури по вул. Центральна 41Б в с.Корнин, Рівненського району, Рівненської області. Коригування.» виконаній відповідно до вимог чинних кошторисних норм України та інших нормативних документів. Документація пройшла експертизу, отримано позитивний експертний звіт Товариство з обмеженою відповідальністю «ЄВРОЕКСПЕРТИЗА» №0848Є-07/23 від 19.07.2023р. Документація затверджена Наказом начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Корнинської сільської ради Рівненського району Рівненської області №237 від 14.08.2023р.В проектній документації міститься детальний опис робіт, що закуповуються, технічні вимоги, обсяги та види цих робіт. Роботи повинні виконуватись згідно з затвердженим проектом з дотриманням вимог діючих нормативних документів та відповідно до вимог щодо термінів закінчення робіт, технології виконання робіт за проектом, якості будівельно-монтажних робіт, які виконуються з дотриманням діючих норм і правил та безпечних умов праці, з використанням конкретних матеріалів і конструкцій. Роботи повинні виконуватись із матеріалів, що передбачені в проектній документації, повинні бути якісними та відповідати вимогам встановлених ДСТУ, ГОСТ та чинному законодавству.

Обгрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення на 2024 рік на об’єкт: “ Капітальний ремонт (покрівлі, заміна вікон, оздоблення фасаду) будинку культури по вул. Центральна 41Б в с.Корнин, Рівненського району, Рівненської області. Коригування ” визначено виділення коштів  Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Корнинської сільської ради Рівненського району Рівненської області, що затверджено рішенням Корнинської сільської ради від 20.12.2023 №1606 «Про бюджет Корнинської сільської територіальної громади на 2024 рік» в сумі 500 000,00 грн. (П’ятсот тисяч гривень).

 Обгрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі:

Розмір очікуваної вартості предмета закупівлі визначено згідно із Зведеним кошторисним розрахунком вартості об’єкта будівництва, який знаходиться в складі кошторисної документації:  Капітальний ремонт (покрівлі, заміна вікон, оздоблення фасаду) будинку культури по вул. Центральна 41Б в с.Корнин, Рівненського району, Рівненської області. Коригування ”. Очікувана вартість предмету закупівлі складає: 2943794,40 грн. (Два мільйони дев’ятсот сорок три тисячі сімсот дев’яносто чотири  гривні, 40 коп.), в тому числі ПДВ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь