Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та/або очікуваної вартості предмета закупівлі

27 Січня, 2022 р., 15:12
Мета проведення закупівлі: у зв’язку наявною потребою у послугах будівельних машин та спеціалізованої техніки для виконання робіт на території Корнинської сільської ради  в 2022 році.
17 Грудня, 2021 р., 11:43
Мета проведення закупівлі: У відповідності до умов 2.3. договору споживача про надання послуг з розподілу електричної енергії, споживач оплачує за розподіл (передачу) електричної енергії. З метою безперебійного надання послуг з розподілу електричної енергії об’єктам на території Корнинської сільської ради. Окрім того, відповідно до п. 1.21.5 Правил роздрібного ринку електричної енергії на роздрібному ринку не допускається споживання (використання) електричної енергії споживачем без укладення відповідних до цих Правил договору з електропостачальником та інших договорів.   
18 Листопада, 2021 р., 11:33
ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, ЙОГО ОЧІКУВАНОЇ ВАРСТОСТІ ТААБО РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ В МЕЖАХ ЗАКУПІВЛІ:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь