Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути
22 Червня, 2023 р., 13:02
    У світі безліч видів шахрайських схем, які відпрацьовуються на простих громадянах.
13 Червня, 2023 р., 12:42
Шановні мешканці Корнинської сільської територіальної громади!
18 Травня, 2023 р., 14:21
   З метою інформування населення про ризики, пов’язані з вибухонебезпечними предметами Міністерство з питань реінтеграції спільно з сертифікованим оператором протимінної діяльності «Філія The Mines Advisory Group в Україні» розробили флеш-відеоролики із мінної безпеки:
09 Травня, 2023 р., 14:12
     Через війну в багатьох людей знищено або ж пошкоджено документи на право власності. Втім, щоб отримати відшкодування за зруйноване житло, необхідно їх відновити. Отримані дублікати документів матимуть таку ж юридичну силу, що й оригінал. Мінреінтеграції спільно з Мін’юстом розробили алгоритм дій на цей випадок.
02 Травня, 2023 р., 12:10
     З 02.05.2023 р. виконавцем послуг з вивезення побутових відходів в Корнинській ОТГ визнано КАТП 1728.
27 Квітня, 2023 р., 10:31
   Попри війну, в Україні продовжують підвищувати пенсії. Так,  з 1 квітня 2023 року передбачено черговий перерахунок пенсії відповідно до  частини четвертої статті 42 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування“ особам, які продовжують працювати.
05 Квітня, 2023 р., 17:04
 Протягом березня 2023 року відділом освіти, культури, туризму молоді та спорту Корнинської сільської ради був організований та проведений I етап обласного огляду-конкурсу української естрадної пісні «Юна зірка». Переможцями I етапу обласного огляду-конкурсу української естрадної пісні «ЮНА ЗІРКА» стали:
20 Березня, 2023 р., 15:46
     Для забезпечення безпеки газопостачання та готовності внутрішньобудинкових систем газопостачання дво- або багатоквартирного будинку до надання послуг з розподілу та постачання природного газу співвласники такого будинку або управитель багатоквартирного будинку, об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, інша уповноважена особа мають укласти договір на технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання з оператором газорозподільної системи (ГРМ) або іншим суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь