Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути
04 Жовтня, 2022 р., 15:07
      Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів листом від 26.09.2022 № 11.2.1-6/13906. повідомляє, що внаслідок відкритої військової агресії російської федерації проти України відбувається значне погіршення контролю за обліком та переміщенням тварин, зокрема через зменшення рівня їх ідентифікації, що створює загрозу для продовольчої безпеки в країні.
04 Жовтня, 2022 р., 15:05
«До уваги користувачів ДАР - учасників програми підтримки малих агровиробників!
28 Вересня, 2022 р., 11:10
    До відома сільськогосподарських товаровиробників,  які відповідають критеріям проекту повідомляємо, що продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) спільно з Мінагрополітики України впроваджує проект із розподілу гуманітарної допомоги шляхом надання засобів тимчасового зберігання зерна (рукав) місткістю 200 тонн. Реалізується проект за підтримки урядів Канади, Японії, Німеччини та австралійської благодійної організації Minderoo Foundation. Засоби зберігання зерна зможуть отримати агровиробники юридичні особи та ФОПи, які обробляють землі на території України, окрім тимчасово окупованих.
28 Вересня, 2022 р., 09:23
    Внаслідок порушення Правил охорони електричних мереж жителями населених пунктів, землевласниками, землекористувачами та іншими суб'єктами господарської діяльності - власниками (користувачами) земель, на яких розмішуються об'єкти електромереж  впродовж останніх років почастішали випадки аварійних вимкнень високовольтних повітряних ліній електропередач (ЛЕП) напругою 220:750 кВ.
26 Вересня, 2022 р., 15:35
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 05 березня 2022 року № 206 «Деякі питання оплати житлово-комунальних послуг в період воєнного стану» встановлено, що до припинення воєнного стану в Україні забороняється:
13 Липня, 2022 р., 12:49
Мінцифра зібрала підбірку держпослуг, без яких керування транспортом було б неможливе. Перевезення вантажу та отримання на нього дозволу, отримання посвідчення водія або реєстрацію (перереєстрацію) транспортних засобів… На Гіді є все, хай там що ви не планували. Для авто
06 Липня, 2022 р., 16:44
     Зважаючи на складну ситуацію, що склалася у зв’язку із актом збройної агресії російської федерації проти України та високу ймовірність виникнення раптової потреби у виконанні великого обсягу аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт, зокрема у населених пунктах, які постраждали під час проведення воєнних дій, доцільно розглянути можливість та попередньо пропрацювати механізм створення та залучення до цих робіт добровільного формування цивільного захисту (ДФЦЗ).
05 Липня, 2022 р., 12:33
Корнинська сільська рада на виконання вимог ст.16 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» інформує, що рішенням Корнинської сільської ради від 29.06.2022 № 1142  затверджено генеральний план та план зонування с. Порозове Рівненського району Рівненської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь