Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути
22 Листопада, 2022 р., 16:17
Доводимо до відома, що Урядом прийнято рішення про подовження до 30 листопада поточного року терміну реєстрації заяв аграріїв у Державному аграрному реєстрі на отримання державної допомоги, збільшивши при цьому (на 100 млн гривень) загальний обсяг підтримки фермерів і а інших виробників сільськогосподарської продукції. Кошти надаються на підтримку суб’єктів господарювання агропромислового комплексу, за напрямами: бюджетна субсидія на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення ( 1 гектар) для провадження сільськогосподарської діяльності; - спеціальна бюджетна дотація за утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямів продуктивності. Нагадуємо, що учасниками програми можуть бути лише ті виробники сільськогосподарської продукції, котрі зареєстровані у Державному аграрному реєстрі та відповідають її критеріям. Адже розподіл підтримки відбуватиметься лише онлайн через /(АР. Звертаємо увагу на те, що можливість подання заявок відновиться після того, як набере чинності відповідна постанова. Потенційним заявникам радимо перевіряти інформацію в ДАР. 
22 Листопада, 2022 р., 15:51
В Україні діє державний портал розшуку дітей «Діти війни» «Діти війни» — це єдина платформа, яка надає актуальну та зведену інформацію про дітей, які постраждали внаслідок війни російської федерації проти України (загиблі, поранені, зниклі безвісти, депортовані), та тих, кого вдалося розшукати та врятувати. Данні щодня оновлюють правоохоронні органи.
18 Листопада, 2022 р., 14:40
Консультаційний центр надає підтримку громадянам України у режимі онлайн та офлайн щодо:
03 Листопада, 2022 р., 11:15
         У осінньо-зимовий період збільшується навантаження на електромережі через те, що громадяни часто використовують конвектори та обігрівачі за для опалення житла. Але нерідко саме неправильне використання електроприладів чи їх несправність призводить до виникнення пожеж, значних матеріальних збитків і навіть загрози життю і здоров’ю людей. Рівненське районне управління переконливо наголошує на неухильному дотриманні правил пожежної безпеки в осінньо-зимовий період.
19 Жовтня, 2022 р., 11:49
     18 жовтня 2022 року у стрілецькому тирі Рівненської ДЮСШ №4 відбулися змагання зі стрільби кульової з малокаліберної гвинтівки серед депутатів обласних, районних, міських, селищних та сільських рад.
13 Жовтня, 2022 р., 09:17
     14 жовтня відзначатимемо День захисників і захисниць України всіх тих, хто в різні часи і нині боронить наш суверенітет і територіальну цілісність та 80-річчя створення Української повстанської армії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь