Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути
17 Серпня, 2021 р., 10:49
Відповідно до Земельного кодексу України, основою для відновлення меж є дані земельно-кадастрової документації.
05 Серпня, 2021 р., 16:41
      Порядок оподаткування податком на доходи фізичних осіб операцій з продажу або обміну фізичними особами об’єктів рухомого майна визначений статтею 173 Податкового кодексу України (далі - ПКУ).
16 Липня, 2021 р., 14:15
Основна мета проєкту — сприяння реінтеграції ветеранів через допомогу в перекваліфікації, підвищенні кваліфікації та працевлаштуванні.
15 Липня, 2021 р., 11:10
        На сьогоднішній день є дуже актуальними питання, які стосуються прийняття спадщини та процедури її оформлення. Особи, які мають право бути спадкоємцями та бажають прийняти спадщину повинні бути юридично обізнаними, знати та дотримуватися норм чинного законодавства, що регулює коло порушених питань. У зв’яку з цим хотілося б висвітлити питання, як правильно прийняти спадщину.
15 Липня, 2021 р., 10:59
З якого віку і за яких умов дозволяється прийом на роботу неповнолітніх?
13 Липня, 2021 р., 11:54
     Міжнародна організація праці у співпраці з Програмою розвитку ООН в Україні розпочали реалізацію спільного проєкту «Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні».
05 Липня, 2021 р., 16:48
Розкажіть чому важливо вакцинуватися проти COVID-19.
05 Липня, 2021 р., 13:57
   Передача державних земель у власність громад — процес важливий та історичний. Територіальні громади зможуть забезпечити кращий контроль та управління землями, а надходження до місцевих бюджетів покращать добробут містечок і сіл. Утім за довгі роки хаотичного централізованого управління, панування тіньової економіки та корупційних схем люди розучилися почуватися господарями на власній землі та мають безліч питань і навіть побоювань щодо земельної реформи. У цьому документі зібрано найпопулярніші та найважливіші питання, які виникають у громад щодо земельного законодавства. Дати відповіді взялися експерти із земельних питань, юристи, фахівці Держгеокадастру.
02 Липня, 2021 р., 15:54
     В  рамках обласного етапу держслужбовці випробовують себе у різних спортивних змаганнях.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь