Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути
30 Квітня, 2021 р., 11:57
    23 квітня до  Корнинської  громади з робочою поїздкою завітав  народний  депутат України Роман  Іванісов. На зустрічі були присутні: сільський голова Роман  Горбатюк Василейко, начальник відділу світи, культури, туризму, молоді та спорту Сергій Швидун, культурний діяч Андрій Пастушенко та директор будинку культури.
28 Квітня, 2021 р., 10:01
     Кабінетом Міністрів України 29 березня 2021 року прийнято постанову № 277 „Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України”.
23 Квітня, 2021 р., 14:58
       На підтвердження багаторічної співпраці і подальших намірів  координації спільної діяльності зі збереження людського та інтелектуального потенціалу територіальної громади, а також професійного розвитку її мешканців в умовах реформування різних сфер суспільного життя України 23 квітня 2021 року підписано Меморандум про співпрацю і партнерство у сферах розвитку освітньої, профорієнтаційної та інформаційної діяльності між Корнинською ТГ сільським головою Романом Горбатюком-Василейком та Відкритим міжнародним університетом розвитку людини «Україна» в особі директора Рівненського фахового коледжу Аллою Красовською.
22 Квітня, 2021 р., 15:53
     6 квітня за ініціативи Міжнародного Олімпійського Комітету та підтримки Організації Об’єднаних Націй по всьому світу відзначають Міжнародний день спорту заради розвитку та миру. Рішення щодо відзначення цього Дня було одноголосно прийнято у 2013 році під час Генеральної Асамблеї ООН.
22 Квітня, 2021 р., 15:20
     На неодноразові звернення мешканців громади щодо вивезення побутових відходів повідомляємо наступне.
21 Квітня, 2021 р., 20:05
      Сьогодні, з нагоди Дня пожежної охорони  Корнинський сільський голова Роман Горбатюк-Василейко  привітав  добровольців пожежної друждини Корнинської громади. За зразкове виконання службових обов’язків та за відданість роботі сільський голова вручив цінні подарунки та грошові винагороди Тарасу Христюку та Геннадію Зарудному. 
20 Квітня, 2021 р., 10:53
     Працівники Корнинської сільської ради  16 квітня взяли участь в обласній Спартакіаді 2021 серед штатних працівників міських, селищних, сільських рад та територіальних громад.
17 Квітня, 2021 р., 12:30
     Щиро вітаємо  добровільну пожежно-рятувальну команду Корнинської громади з професійним святом – Днем Пожежної охорони!
10 Квітня, 2021 р., 20:45
     Сьогодні місцева пожежна команда Корнинської громади спільно з ДСНС, вчасно зреагували та загасили загоряння сухої трави на відкритій території в селі Колоденка. Причиною пожежі став  підпал.     Дякуємо  за допомогу  небайдужим жителям громади, що долучилися до процесу гасіння.     Рятувальники закликають мешканців громади не провокувати пожежі в екосистемах та на відкритих територіях, не спалювати сухостій!      Нагадаємо, що 4 березня поточного року набув чинності Закон України "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення законодавства у сфері пожежної безпеки". Він значно підвищив розміри штрафних санкцій за порушення вимог законодавства у сфері пожежної і техногенної безпеки - від 3 400 до 5 100 грн. Згідно ст. 77 КУпАП, порушення вимог пожежної безпеки в лісах тягне за собою накладення штрафу на громадян від 1 530 до 4 590 грн та на посадових осіб - від 4 590 до 15 300 грн. Знищення або пошкодження лісу внаслідок необережного поводження з вогнем, а також порушення вимог пожежної безпеки в лісах, що призвело до виникнення лісової пожежі або поширення її на значній площі тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від 4 590 до 15 300 грн та на посадових осіб - від 10 710 до 30 600 грн.        Відповідно до ст. 77-1 КУпАП, випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від від 3 600 до 6 120 грн і на посадових осіб - від 15 300 до 21 420 грн.
01 Квітня, 2021 р., 16:29
      Комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за участю Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області підсумували проведення обласних зимових конкурсів. А ще раніше було визначено кращі громади у спортивно-масовому фестивалю ветеранів фізичної культури та спорту Рівненської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь