Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути
06 Липня, 2022 р., 16:44
     Зважаючи на складну ситуацію, що склалася у зв’язку із актом збройної агресії російської федерації проти України та високу ймовірність виникнення раптової потреби у виконанні великого обсягу аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт, зокрема у населених пунктах, які постраждали під час проведення воєнних дій, доцільно розглянути можливість та попередньо пропрацювати механізм створення та залучення до цих робіт добровільного формування цивільного захисту (ДФЦЗ).
05 Липня, 2022 р., 12:33
Корнинська сільська рада на виконання вимог ст.16 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» інформує, що рішенням Корнинської сільської ради від 29.06.2022 № 1142  затверджено генеральний план та план зонування с. Порозове Рівненського району Рівненської області.
01 Липня, 2022 р., 11:19
       Для хліборобів настав найважливіший період - збирання врожаю. Жнива є причиною особливої турботи як для хліборобів   бо через чиюсь прикру недбалість усе, що виростили люди, може бути втраченим.
23 Червня, 2022 р., 14:53
Плануєте виїзд із країни або вже виїхали, але потребуєте продовжити термін дії паспорта чи внести інформацію до паспорта про дитину? Тоді ви саме та людина, для якої ми цього разу зібрали добірку послуг на Гіді. Користуйтеся, щоб подбати завчасно про всі потрібні документи та більше через них не хвилюватися. Тут усе, що пов’язано з паспортом: Паспорт громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм Продовження строку дії паспорта громадянина України для виїзду за кордон Одночасне оформлення паспорта громадянина України та закордонного паспорта Тут усе, що пов’язано з ПМЖ:
20 Червня, 2022 р., 09:39
Сплачуємо податки - рухаємо економіку - наближаємо перемогу. Зрозумілішим за цю формулу є лише держсервіс після нашої добірки на Гіді.
08 Червня, 2022 р., 10:26
З початку повномасштабного вторгнення росії тисячі підприємств, у тому числі релоковані, вимушені працювати в нових умовах. Сотні тисяч співвітчизників покинули домівки та втратили роботу. Але економіка України має працювати — для підтримки армії та наближення нашої перемоги.
07 Червня, 2022 р., 12:03
Державна підтримка для безробітних під час війни на Гіді
23 Лютого, 2022 р., 10:44
Ваучер на навчання: вчитися ніколи не пізно   Однією із дієвих послуг служби зайнятості щодо сприяння підвищенню конкурентоспроможності краян на ринку праці є видача ваучерів на навчання. Це реальний шанс, який надається громадянам певних категорій здобути новий фах чи підвищити кваліфікацію за вже набутою професією. Для роботодавців – це шанс мати необхідний кваліфікований персонал. Право на одноразове отримання цього документа надається:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь