Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути
13 Березня, 2023 р., 16:18
    В умовах воєнного стану стабільне постачання електричної енергії є пріоритетною та стратегічно важливою складовою функціонування та забезпечення безперебійної роботи державних установ, підприємств критичної та соціальної інфраструктури, об’єктів оборони та населення.
24 Лютого, 2023 р., 09:48
    Жителі Рівненщини можуть долучитися до 8-ми штурмових бригад Нацгвардії, Нацполіції та Держприкордонслужби.
22 Лютого, 2023 р., 09:21
    В лютому 2023 року в системі оформлення біометричних паспортних документів відбулося оновлення програмного забезпечення. Відповідно у разі різної транслітерації у паспорті для виїзду за кордон та ID-картці дійсним визнається останній оформлений документ.
07 Лютого, 2023 р., 11:30
Кіберполіція України, спільно з волонтерами та небайдужими громадянами створила проєкт «МРІЯ» – це ініціатива протидії дезінформації, а також російській пропаганді в інтернеті. На сьогодні, у проєкту є офіційний сайт, а також декілька окремих ініціатив. Долучитися до кібервійська і блокування ресурсів ворога може кожен! MRIYA (https://mriya.social) – офіційний сайт проєкту. «StopRussiaChannel» (https://t.me/stoprussiachannel) – основний телеграм-канал, де здійснюється комунікація з підписниками, а також надання завдань для блокування. @stopdrugsbot (https://t.me/stopdrugsbot) – чат-бот для збору нових посилань на ворожі ресурси. «Народний месник» (https://t.me/ukraine_avanger_bot) – чат-бот для збору інформації про ворожу техніку, колаборантів, мародерів та іншу оперативну інформацію. Бонус – гра «Котяцький драйв» (https://bit.ly/3yBkIMW), де котики-військові, бійці територіальної оборони та поліцейські звільняють рідну землю від рашистської навали.
31 Січня, 2023 р., 09:07
Рівненська філія Рівненського обласного центру зайнятості інформує про можливість підвищення кваліфікації працівників за професією «Тракторист (машиніст) сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва» на підставі ваучера на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості з метою підтримання їх конкурентоспроможності на ринку праці. Навчання здійснюється без звільнення особи з роботи.
30 Січня, 2023 р., 15:37
Законодавець визначив, що громадські роботи, як вид адміністративного стягнення, полягає у виконанні особою, яка вчинила адміністративне правопорушення, у вільний від роботи чи навчання час безоплатних суспільно корисних робіт тривалістю від 20 до 60 годин (тривалість такого адмінстягнення визначає суд). Громадські роботи, як вид кримінального покарання, на відміну від адміністративного стягнення призначаються на строк від 60 до 240 годин.
30 Січня, 2023 р., 11:57
Виклик до Центру пробації правопорушник зможе отримати через мобільний додаток «Пробація в смартфоні»: які функції матиме застосунок.
30 Січня, 2023 р., 11:31
Рівненська філія Рівненського обласного центру зайнятості інформує про можливість підтвердження професійної кваліфікації працівників за професією «Електрозварник ручного зварювання» на базі Кваліфікаційного центру Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь