Корнинська сільська рада
Рівненський район Рівненська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень №б/н «Проекти рішень на сесію - Червень»

Кількість переглядів: 47
Скликання: 8
Сесія: 32 cесія
Тип документу: Проєкти рішень
Дата: 31.05.2023
Номер документу: б/н
Назва документу: Проекти рішень на сесію - Червень
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Каращук Людмилі Борисівні (0.05 МБ)
  2. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється на земельні ділянки загального користування, які використовуються як внутрішньоквартальні проїзди, пішохідні зони гр. Бугринцю Олексію Васильовичу (0.05 МБ)
  3. Про виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільських населених пунктів Загороща, Порозове (0.05 МБ)
  4. Про надання згоди на одержання права власності на земельну ділянку та укладання угоди про передачу права власності на земельну ділянку у зв’язку із добровільною відмовою власника гр. Крючка Бориса Петровича (0.04 МБ)
  5. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з правом подальшого викупу гр. Шевчуку Геннадію Юрійовичу (0.05 МБ)
  6. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр. Польовій Любові Вікторівні (0.05 МБ)
  7. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр. Польовій Людмилі Григорівні (0.05 МБ)
  8. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки шляхом її продажу у власність на земельних торгах для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в с. Корнин (0.04 МБ)
  9. Про внесення змін до детального плану території (0.06 МБ)
  10. Про внесення змін до детального плану території - вул. Замкова в с. Тайкури (0.06 МБ)
  11. Про внесення змін до Договору оренди від 31.05.2021 №1 в частині зміни площі орендованого майна (0.05 МБ)
  12. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки шляхом продажу права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Корнинської сільської ради (0.04 МБ)
  13. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки шляхом продажу права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Корнинської сільської ради (0.04 МБ)
  14. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Кондратюку Володимиру Васильовичу (0.05 МБ)
  15. Про внесення змін до рішення Корнинської сільської ради від 16 листопада 2020 року № 8 «Про утворення виконавчого комітету Корнинської сільської ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу» (0.05 МБ)
  16. Про надання згоди на отримання гуманітарної допомоги (0.06 МБ)
  17. Про внесення змін до Програми соціально- економічного розвитку Корнинської сільської ради на період 2022-2025 роки (0.06 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь