Корнинська сільська рада
Рівненський район Рівненська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень №н/в «Проєкти рішень сесії»

Кількість переглядів: 33
Скликання: 8
Сесія: 44 сесія
Тип документу: Проєкти рішень
Дата: 30.04.2024
Номер документу: н/в
Назва документу: Проєкти рішень сесії
Прикріплені файли:
  1. Про продаж у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення на земельних торгах (аукціоні) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (0.06 МБ)
  2. Про надання згоди на одержання права власності на земельну ділянку та укладання угоди про передачу права власності на земельну ділянку у зв’язку із добровільною відмовою власника гр. Пасічнюка Сергія Антоновича (0.04 МБ)
  3. Про надання згоди на одержання права власності на земельну ділянку та укладання угоди про передачу права власності на земельну ділянку у зв’язку із добровільною відмовою власника гр. Самсонюка Федора Павловича (0.04 МБ)
  4. Про надання згоди на одержання права власності на земельну ділянку та укладання угоди про передачу права власності на земельну ділянку у зв’язку із добровільною відмовою власника гр. Теребійчук Софії Федорівни (0.04 МБ)
  5. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо організації і встановлення меж території Ентомологічного заказника «Колоденський» (0.05 МБ)
  6. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності (0.05 МБ)
  7. Про надання дозволу ТОВ «Лайфсел» на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій (0.06 МБ)
  8. Про надання дозволу ТОВ «ЮТК» на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій (2.93 МБ)
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Процишину Володимиру Івановичу (0.06 МБ)
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Процишину Юрію Івановичу (0.06 МБ)
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Вільготі Тетяні Андріївні (0.05 МБ)
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Прищепі Олені Миколаївні (0.05 МБ)
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Ушлову Олегу Миколайовичу (0.05 МБ)
  14. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості гр. Рабцуну Олександру Івановичу (0.05 МБ)
  15. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості гр. Рабцуну Олександру Івановичу (0.05 МБ)
  16. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства гр. Рабцуну Олександру Івановичу (0.05 МБ)
  17. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства громадянам Боборецькому І.І., Гах Т.М., Леонтюку В.В. (0.05 МБ)
  18. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства гр. Гах Тетяні Миколаївні (0.05 МБ)
  19. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови гр. Ковальцю Володимиру Миколайовичу (0.05 МБ)
  20. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Афоніну Всеволоду Геннадійовичу (0.05 МБ)
  21. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Афоніну Всеволоду Геннадійовичу (0.05 МБ)
  22. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Балахно Раїсі Володимирівні (0.05 МБ)
  23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Гунтіку Олегу Олексійовичу (0.05 МБ)
  24. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Конапльову Сергію Володимировичу (0.05 МБ)
  25. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Мосійчуку Олександру Миколайовичу (0.05 МБ)
  26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Мосійчуку Ярославу Миколайовичу (0.05 МБ)
  27. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Панасюку Сергію Олександровичу (0.05 МБ)
  28. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Пасічнюку Сергію Антоновичу (0.05 МБ)
  29. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Романчук Ірині Ігорівні (0.05 МБ)
  30. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Свирибчук Оксані Миколаївні (0.05 МБ)
  31. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Табінському Ярославу Миколайовичу (0.05 МБ)
  32. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Теребійчук Софії Федорівні (0.05 МБ)
  33. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Самсонюку Федору Павловичу (0.05 МБ)
  34. Про розірвання договору оренди землі з ПрАТ «Київстар» та передачу земельної ділянки в оренду ТОВ «ЮТК» для розміщення та експлуатації інших технічних засобів в с. Тайкури (0.05 МБ)
  35. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Морозу Володимиру Леонідовичу (0.02 МБ)
  36. Про внесення змін до рішення Корнинської сільської ради від 29.02.2024 №1651«Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Корнинської сільської ради» (0.07 МБ)
  37. Про виконання бюджету Корнинської сільської територіальної громади за I квартал 2024 рік (0.04 МБ)
  38. Про внесення змін до рішення Корнинської сільської ради від 29.02.2024 №1651«Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Корнинської сільської ради» (0.28 МБ)
  39. додаток 1 (0.02 МБ)
  40. додаток 2 (0.01 МБ)
  41. додаток 3 (0.02 МБ)
  42. додаток 4 (0.02 МБ)
  43. додаток 5 (0.01 МБ)
  44. додаток 6 (0.02 МБ)
  45. пояснювальна записка до звіту про виконання бюджету (2.07 МБ)
  46. Про внесення змін до бюджету Корнинської сільської територіальної громади на 2024 рік (0.05 МБ)
  47. Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Корнинської сільської ради на період 2022-2025 роки (0.05 МБ)
  48. Про внесення змін до структури та штатної чисельності апарату Корнинської сільської ради та її виконавчих органів (0.1 МБ)
  49. Про надання матеріальної допомоги жителям громади (0.04 МБ)
  50. Про членство у Всеукраїнській асоціації громад (0.05 МБ)
  51. Про Програму розвитку електрозаряної інфраструктури Корнинської 2024-2028 роки (0.15 МБ)
  52. Про внесення змін до рішення Корнинської сільської ради від 16листопада 2020 року № 8 «Про утворення виконавчого комітету Корнинської сільської ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу»(зі змінами) (0.06 МБ)
  53. Про внесення змін до рішення Корнинської сільської ради від 29.02.2024 №1651«Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Корнинської сільської ради» (0.07 МБ)
  54. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості гр. Сойку Андрію Романовичу (0.05 МБ)
  55. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється на земельні ділянки загального користування, які використовуються як внутрішньоквартальні проїзди, пішохідні зони гр. Вельбік Надії Олексіївні (0.05 МБ)
  56. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Вельбік Надії Олексіївні (0.05 МБ)
  57. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Вельбік Надії Олексіївні (0.05 МБ)
  58. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Вельбік Надії Олексіївні (0.05 МБ)
  59. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Вельбік Надії Олексіївні (0.05 МБ)
  60. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Вельбік Надії Олексіївні (0.05 МБ)
  61. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Вельбік Надії Олексіївні (0.05 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь