Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Різдвяне свято в селі Загороща

Дата: 20.01.2020 12:40
Кількість переглядів: 1226

  Уже традиційним в часі Різдвяних свят є проведення  в с. Загороща Новорічного Різдвяного дійства.  Таке свято відбулося і цього року 17 січня в приміщені клубу. Розпочала захід завклубом  Любов Демчук, яка до вітального слова запросила заступника Корнинського сільського голови Самсонюк Анну Вікторівну.

    Розпочали новорічну програму з віршами та радісними піснями вихованці закладу дошкільної освіти с. Загороща. До привітань приєдналась завідуюча ЗДО Ірина Делейчук.

   На свято було запрошено настоятеля Храму Різдва Богородиці УПЦ УП Вадима Іщука. Після його привітань  Церковний хор  подарував низку Різдвяних колядок.

     Далі у програмі зустрічали дует у складі Любові Демчук та Тетяни Іщук з колядкою «Ніч Різдва», лунали Різдвяні привітання та  щедрівки у виконанні клубних формувань, заводили святковий танок. На завершення дійства було виконано ряд колядок та щедрівок  з українськими засівалками.  Заступник Анна Самсонюк вручила всім учасникам солодкі подарунки від сільського голови Романа Горбатюка-Василейка.

   Свято видалося насиченим, яскравим та цікавим а учасники отримали заряд гарних емоцій!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь