Корнинська сільська рада
Рівненський район Рівненська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До УВАГИ жителів сіл Тайкури та Порозове !!!  З 01 вересня 2021року змінюється формат обслуговування клієнтів відділеннями поштового зв’язку

Дата: 28.08.2021 12:18
Кількість переглядів: 374

Рівненська дирекція АТ «Укрпошта» висловлює свою повагу та повідомляє наступне:

          З 01.09.2021 року змінюється формат обслуговування клієнтів відділеннями поштового зв’язку сіл Тайкури та Порозове Корнинської сільської ради.

        Згідно графіку у спеціально облаштованому автомобілі до населених пунктів приїжджатиме  бригада пересувного відділення, до складу якої входить: водій-супроводжувач, начальник та листоноша.

 

Графік роботи пересувного відділення поштового зв’язку

 

с. Тайкури

Вт. 09:55-11:55 год

Пт. 09:55-11:55 год

 

с. Порозове

Чт. 09:50-12:50 год

 

 

 

Начальник пересувного відділення –  лишатиметься в приміщенні сільської ради с. Тайкури вул. Незалежності, 5а  та прийматиме платежі, допомагатиме з передплатою, видаватиме грошові перекази та соціальні виплати, поповнюватиме мобільний тощо.

Водій-супроводжувач та листоноша – у авто пересувного відділення доставлятимуть пенсії, періодику, посилки, продаватимуть товари, прийматимуть платежі біля домівок користувачів.

 

        Таким чином, маломобільні клієнти  так само отримуватимуть послуги АТ «Укрпошта»  біля своїх домівок як і раніше. Тобто пересувне поштове відділення дає можливість скористатись всіма послугами, що були раніше і до того ж розширює можливості клієнтів: швидко отримати  та замовити ліки, надсилати більш габаритні товари, замовляти дрібну побутову техніку з каталогів тощо.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь