Корнинська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

ОГОЛОШЕННЯ

19 Липня, 2021 р., 15:01
          За повідомленням Рівненського обласного центру з гідрометеорології,       сьогодні, в другій половині дня очікується значний короткочасний дощ,  грози,  місцями град та шквали 15-20м/с  (I рівень небезпечності,  жовтий).
15 Липня, 2021 р., 15:41
ТОВ «Акріс Агро»  повідмляє про те, що  на орендованих підприємством землях, навколо сіл Корнин, Колоденка, Загороща, Тайкури , Порозове, які входять в територіапльне підпорядкування Коринської сільської ради,  буде проводитись  внесення ЗЗР(засоби захисту рослин) по посівах сої.
15 Липня, 2021 р., 15:34
За повідомленням Рівненського обласного центру з гідрометеорології, сьогодні, 15 липня, ввечері зі збереженням впродовж доби 16 липня  на території області очікуються грози, місцями град та шквали 15-20м/с  (I рівень небезпечності,  жовтий).
13 Липня, 2021 р., 09:31
     Корнинська територіальна громада нагадує громадянам, які мають у власності чи користуванні земельні ділянки, що в термін до 28 серпня 2021року необхідно сплатити земельний податок за поточний рік.     
07 Липня, 2021 р., 12:00
      Державне підприємство «Рівненське лісове господарство» повідомляє, що 07-09 липня 2021 року  проводитимуться заходи  щодо сертифікації лісів на предмет відповідності і рівня ведення лісового господарства в підприємстві сучасним міжнародним вимогам.
06 Липня, 2021 р., 16:54
    Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, повідомляємо про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення Корнинської сільської ради «Про затвердження Примірного договору оренди комунального майна».
24 Червня, 2021 р., 17:01
ТОВ «Акріс Агро»  повідмляє про те, що  на орендованих підприємством землях навколо сіл Корнин, Колоденка, Загороща, Тайкури , Порозове, які входять в територіапльне підпорядкування Коринської сільської ради  буде проводитись  внесення ЗЗР(засоби захисту рослин) по посівах сої.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь